Hesabım
    Kevin Costner "Yellowstone"dan Ayrılışı Hakkında Ne Dedi?

    Costner: "Muhtemelen mahkemelik olacağız."

    Paramount+

    Kevin Costner'ın ayrı yaşadığı eşi Christine Baumgartner'a karşı açtığı boşanma davası sırasında, Yellowstone'dan da ayrılması gözleri Oscar ödüllü oyuncuya çevirdi. Deadline'ın haberine göre Costner, popüler Paramount Network serisinin yapımcılarına karşı "muhtemelen mahkemeye çıkacağını" doğruladı.

    Ayrıca 24 milyon dolar karşılığında iki sezon daha geri dönmek için görüşmelerde bulunduğunu ancak "yaratıcılıkla ilgili sorunlar" nedeniyle bu görüşmelerin de başarısızlıkla sonuçlandığını açıkladı.

    "Yellowstone" İçin Final Kararı!

    Costner, yapımcılarla kendisi arasında ortaya çıkan program anlaşmazlığıyla ilgili olarak "Sonuçta bir şeyleri değiştirmek istediler. Yellowstone'nun 5. sezonunu ikiye bölmek istediler ve bu filmim Horizon'un takvimini etkiliyordu. Önce filmimi çekmeye başladım, sonra Yellowstone'un ilk kısmını çektim, sonra filmime geri döndüm, sonra yeniden dizinin ikinci kısmını çektim. Yılda bir kez yaptığım işi, iki farklı zamanda yapmak zorunda kaldım." dedi.

    Matthew McConaughey Başrollü "Yellowstone" Spin-Off'undan İlk Detaylar

    Costner'ın şok edici çıkışının ardından Paramount Network, Yellowstone'un 5. Sezondan sonra yayınına son vereceğini duyurdu. Dizi şu anda sezon arasında ve geri kalan altı bölümünün bu yılın sonlarında yayınlanması planlanıyor. Tüm bu olumsuzluklara rağmen Yellowstone'un devam filminin geliştirilmekte olduğu doğrulandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Yellowstone" İçin Final Kararı!
    • Matthew McConaughey Başrollü "Yellowstone" Spin-Off'undan İlk Detaylar
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top