Hesabım
    "The Fall of the House of Usher" Klip: Carla Gugino'dan Bir Uyarı!

    "The Fall of the House of Usher" 12 Ekim'de Netflix'te!

    Netflix

    Netflix, yaklaşan doğaüstü gerilim dizisi "The Fall of the House of Usher"dan yepyeni bir video klip yayınladı. 12 Ekim'de yayınlanmaya başlayacak olan dizi, "The Haunting of Hill House"un yaratıcısı Mike Flanagan'ın imzasını taşıyor.

    "Usher Evi'nin Çöküşü": Netflix'in Korku - Gerilim Dizisinden İlk Fragman!

    Video, Carla Gugino'nun gizemli karakteri Verna'ya yeni bir bakış sunuyor. Verna karakteri, Frederick Usher'ın çocuklarından biriyle buluşarak onu isteklerinin ve eylemlerinin sonuçları konusunda uyarıyor gibi görünüyor. Gugino'nun klipteki görünümü aynı zamanda Flanagan'ın 2017 tarihli gerilim filmi "Gerald's Game"e zekice bir gönderme gibi. Bu filmdeki rolüyle övgü toplayan Carla Gugino, erotik bir rol oyunu sırasında kocasının kalp krizi geçirmesi sonucu yatağa kelepçeli kalan bir kadını oynuyordu.

    Edgar Allan Poe'nun eserlerine dayanan korku dizisinin konusu ise şöyle; "Acımasız kardeşler Roderick ve Madeline Usher, Fortunato Pharmaceuticals'ı servet, ayrıcalık ve güç imparatorluğuna dönüştürmüşlerdir. Ancak Usher hanedanının varisleri, gençlik günlerinden gelen gizemli bir kadının ellerinde ölmeye başladığında geçmiş sırlar gün yüzüne çıkar."

    "The Fall of the House of Usher"ın kadrosunda kimler var?

    Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve canlandırdıkları karakterler şöyle: Bruce Greenwood (Roderick Usher), Mary McDonnell (Madeline Usher), Carla Gugino (Verna), Henry Thomas (Frederick Usher), Samantha Sloyan (Tamerlane Usher), T’Nia Miller (Victorine Lafourcade), Rahul Kohli (Leo Usher), Sauriyan Sapkota (Perry Usher), Kyliegh Curran (Lenore Usher), Kate Siegel (Camille L’Espanaye), Katie Parker (Annabel Lee), Carl Lumbly (C. Auguste Dupin) ve Mark Hamill (Arthur Pym).

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top