Hesabım
    Derin Mor: Kıyamet Sonrası Dünyada Sürükleyici Bir Hayatta Kalma Mücadelesi

    "Derin Mor" şimdi tabii’de yayında!

    Kıyamet sonrası bir dünyada, mecburen bir araya gelen bir avuç insanın hayatta kalma mücadelesine odaklanan "Derin Mor" dizisinin başrollerinde Deniz Celiloğlu, Nilperi Şahinkaya, Murat Kılıç, Zümre Ertürk, Arın Kuşaksızoğlu ve İncinur Daşdemir yer alıyor.

    "Derin Mor", güneşte yaşanan bir dizi patlama sonrası elektrik sisteminin çöktüğü ve kaosun baş gösterdiği bir dünyada geçiyor. Hayatı başarısızlıklarla dolu bir baba olan Arif (Deniz Celiloğlu), kızı Ela, komşusu Melek ve tanımadığı bir grup insanla birlikte, kargaşanın hâkim olduğu şehirden bir ambulans aracılığıyla kaçmaya çalışır. Bu yolculuk ekipteki herkes için yüzleşmelere gebe olurken, yıllardır modern hayatın baskısı altında ezilen Arif’i adeta hayata yeniden bağlar.

    Yapımcılığını Merve Zorlu ve Güneş Çelikcan'ın paylaştığı "Derin Mor"un yönetmen koltuğunda Mahmut Fazıl Coşkun otururken görüntü yönetmenliğini Florent Herry üstleniyor. Dizinin orijinal hikayesi Güneş Çelikcan’ın, genel hikayesi Ayşıl Akşehirli’nin, senaryosu ise Yeşim Aslan'ın imzasını taşıyor.

    Türkiye’nin dijital platformu tabii’ye özel 8 bölüm olarak hazırlanan orijinal dizi "Derin Mor", tüm bölümleriyle platformun internet sitesi ve uygulamasında ücretsiz izlenebiliyor.

    Hemen izlemek için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top