Beyazperdem
Murat Kılıç
facebookTweet
Görev Oyuncu
Uyruk Türk
Doğum tarihi 7 Eylül 1971 (Amasya)
Yaş 47
9
yıllık kariyer
9
film ve dizi

Biyografi

1971 Amasya doğumlu olan oyuncu 1992  - 1998  yılları arasında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde eğitim alırken 1995  - 1998 yılları arasında da Akademi İstanbul  Oyunculuk  Bölümü'ne devam etmiştir.  Üstlendiği rollerle fark yaratan oyuncunun önemli filmleri arasında Made in Europe, Bornova Bornova, Bir Zamanlar Anadolu’da ve Yük yer almaktadır.  Murat Kılıç ayrıca 2001-2007 yılları arasında Koç Üniversitesi Tiyatro Eğitmenliği ve Üniversitelerarası Tiyatro Festivali Kuruculuğu gibi görevler üstlenmiştir. 

Filmografi

Paranın Kokusu
Paranın Kokusu
7 Aralık 2018
Anons
Anons
28 Aralık 2017
Yol Kenarı
Yol Kenarı
25 Mayıs 2018
Albüm
Albüm
3 Kasım 2016
Rüya
Rüya
21 Ekim 2016
Dolanma
Dolanma
4 Aralık 2015
Toz Bezi
Toz Bezi
25 Aralık 2015
Yük
Yük
26 Nisan 2013
Tüm filmografisi

Fotoğraflar

Haber

"Anons" Filminin Ekibiyle Filmi ve Sinemayı Konuştuk!
HABERLER - Röportajlar
4 Ekim 2018 Perşembe
Albüm Filmi 22. Saraybosna Film Festivali'nden Ödülle Döndü!
HABERLER - Festival ve Ödüller
22 Ağustos 2016 Pazartesi
Mehmet Can Mertoğlu imzalı yapımın başarılı yurt dışı yolculuğu devam ediyor!
Ödüllü Albüm Filminin Ekibi Beyazperde.com'a Konuştu!
HABERLER - Röportajlar
23 Mayıs 2016 Pazartesi
Cannes'dan Eleştirmenler Haftası'ndan ödülle dönen Albüm film ekibiyle Cannes sahiline nazır keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik!...
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top