Hesabım
    Demet Evgar'lı "Bahar" Dizisinin İlk Tanıtımı Kafaları Karıştırdı!

    Yönetmen Ümit Ünal, fragmanın "Sofra Sırları" filmine olan benzerliğine dikkat çekti.

    Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmak için gün sayan, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği “Bahar” dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

    Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren "Bahar"ın yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt otururken, senaryoyu Ayça Üzüm kaleme alıyor.

    Dizi, ölümle karşı karşıya gelen Bahar'ın (Demet Evgar), dışarıdan ‘kusursuz’ görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un (Mehmet Yılmaz Ak) başka bir yüzüyle karşılaşmasını anlatıyor. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişirken, Baharı'ın hayatına giren Evren (Buğra Gülsoy), her anlamda Timur’un rakibi olacak. Bahar’ın hayatını yeniden inşa etmesi ise çoğu zaman trajikomik hikayelerle izleyiciye umut aşılayacak.

    "Sofra Sırları'nı örnek almışlar"

    Dizinin yayınlanan ilk tanıtımında, Yavuzoğlu ailesinin tüm fertlerini bir akşam yemeğinde bir arada görüyoruz ve yaşadığı tüm zorluklara ve hor görülmeye rağmen ayakta durmaya çalışan Bahar’ın sessiz çığlığına tanık oluyoruz. Fragman diziye dair merak uyandırırken, izleyenlerin kafasını karıştırmayı da başardı.

    Başrolünü yine Demet Evgar'ın üstlendiği 2017 yapımı "Sofra Sırları" filminin senaristi ve yönetmeni Ümit Ünal, sosyal medyada fragmanı şu ifadelerle paylaştı: "Sadece tanıtımdan anladığım: Duvarların renginden köşedeki akvaryuma kadar Sofra Sırları'nı örnek almışlar. Çerkes Tavuğu, Yaprak Sarma ve Mantarlı Mantı da var mı acaba?"

    Fragmanı izleyen birçok sosyal medya kullanıcısı da diziyi "Sofra Sırları"na benzettiğini belirtti. Fatih Al, Alican Yücesoy gibi isimlerin de rol aldığı "Sofra Sırları" hayatını evine ve kocasına adayan kendi halinde bir ev hanımı olan Neslihan'ı (Evgar) konu alıyor. Neslihan herkesin bayıldığı yemekler yapan bir aşçıdır ve çevresindeki herkes şüpheli şekilde ölmeye başlayınca tüm gözler ona çevrilir...

    "Bahar" dizisinin ise "Doctor Cha" adlı Kore dizisinden uyarlandığı biliniyor. "Doctor Cha" yirmi yıllık ev hanımıyken her şeyi arkasında bırakıp tıp kariyerine adım atan Cha Jeong-suk'un hikayesini konu alıyor. Dizinin bu hikayeden ne kadar ilham aldığını, Bahar'ın da benzer bir yola girip girmeyeceğini zaman gösterecek.

    "Bahar" yakında Show TV'de...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top