Hesabım
    Amazon "The Boys" 5. Sezonu Resmen Onayladı!

    Prime Video'nun sevilen dizisinin 4. sezonu 13 Haziran'da başlıyor!

    Prime Video

    Prime Video'nun sevilen süper kahraman hiciv dizisi "The Boys"un 4. sezonuyla izleycilerle buluşmasına bir aydan az zaman kaldı. Hayranların heyecanlı bekleyişi sürerken dizinin 5. sezonuna da resmi onay çıktı.

    Amazon'un dün "The Rings of Power"ın fragmanını yayınladığı ve bazı yeni projelerini duyurduğu sunumun bir parçası olarak duyurulan bu haber aslında sürpriz değil.

    Dizinin yaratıcısı Eric Kripke, 2023 başlarında, dizinin final yapacağına dair bazı spekülasyonlar nedeniyle dördüncü sezonunun son olmayacağını belirten bir açıklama yapmıştı.

    "The Boys" 4. sezon 13 Haziran'da Prime Video'da üç bölümle prömiyer yapacak, geriye kalan beş bölüm 18 Temmuz'a kadar haftalık olarak yayınlanacak.

    "The Boys" 5 Sezondan Daha Uzun Sürebilir

    Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Cameron Crovetti’den oluşan oyuncu kadrosunda dördüncü sezonda Susan Heyward, Valorie Curry ve Jeffrey Dean Morgan da katılıyor.

    Yeni sezonda Victoria Neuman, Oval Ofis'e her zamankinden daha yakın ve gücünü pekiştiren Homelander'ın kontrolü altında.

    Sadece birkaç ayı kalan Butcher, Becca'nın oğlunu ve The Boys'un lideri olarak işini kaybetmiştir. Ekibin geri kalanı onun yalanlarından bıktı ancak riskler her zamankinden daha yüksek olduğundan, birlikte çalışmanın ve çok geç olmadan dünyayı kurtarmanın bir yolunu bulmaları gerekiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top