Hesabım
    Doom Patrol, Dördüncü Sezon Onayını Aldı

    HBO Max, diziye yeni sezon onayı verdiğini duyurdu

    "Doom Patrol", HBO Max tarafında dördüncü sezon için yenilendi. Duyuru, 16 Ekim'deki DC FanDome etkinliğinin bir parçası olarak yapıldı. DC Entertainment şovunun üçünü sezonu şu anda yayınlanıyor ve yeni bölümleri 11 Kasım'a kadar perşembe günleri yayında olacak. Üçüncü sezonun yıldızları arasında Brendan Fraser, Matt Bomer, Diane Guerrero, April Bowlby, Joivan Wade, Timothy Dalton, Skye Roberts ve Michelle Gomez yer alıyor.

    Dizi, onlara insanüstü yetenekler kazandıran korkunç bir kaza geçiren ama aynı zamanda onları yaralı ve şekilsiz bırakan süper kahraman grubunun hikayesini anlatıyor. Kısmen destek grubu, kısmen süper kahraman ekibi olan Doom Patrol, kendileriyle hiçbir ilgisi olmayan bir dünya için savaşan süper güçlü ucubelerden oluşan bir ekip. Üçüncü sezonda, Doom Patrol zor bir yol ayrımında ve her üye kim oldukları ve kim olmak istedikleriyle yüzleşmek için mücadele ediyor. 

    “Doom Patrol”, aynı zamanda showrunner olarak da görev yapan Jeremy Carver tarafından yürütülüyor. Geoff Johns, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Chris Dingess ve Tamara Becher-Wilkinson da baş yapımcılar. Dizi, Warner Bros. Television ile birlikte Berlanti Productions'tan geliyor. Hikaye, Arnold Drake, Bob Haney ve Bruno Premiani tarafından DC için yaratılan karakterlere dayanıyor.

    "Doom Patrol", DC Universe'ten HBO Max'e geçiş yapan birkaç seriden biriydi ve bu anlamda yer alan ilk dalgadaki yapımların başında geliyordu. Diğerleri arasında yetişkin animasyon dizisi “Harley Quinn” ve canlı aksiyon dizisi “Titans” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top