Hesabım
    ‘La Brea’, NBC'den İkinci Sezon Onayı Aldı

    Dizinin hayranlarına müjdeli haber!

    NBC, cuma günü yaptığı açıklamada, "La Brea"nın ikinci sezon için yenilendiğini duyurdu. Drama dizisinin bugüne kadar yedi bölümü yayınlandı. NBC'ye göre, gösterinin pilot bölümü, tüm platformlarda 18-49 yaş arası yetişkinlerde 3,6 derece ile 19,8 milyon kişi tarafından izlendi. Gösteride, Los Angeles'ın ortasında devasa bir düden açılıyor ve yüzlerce insanı ve binayı derinliklerine çekiyor.

    Düşenler, kendilerini hayatta kalmak için bir araya gelmekten başka seçeneklerinin olmadığı gizemli ve tehlikeli bir ilkel diyarda bulurlar. Bu arada, dünyanın geri kalanı umutsuzca ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Cevap arayışında, felaketle parçalanan bir aile, birbirlerine geri dönmenin yolunu bulmak için bu açıklanamayan olayın sırlarını çözmek zorunda kalacak.

    Dizide, Natalie Zea, Eoin Macken, Jack Martin, Zyra Gorecki, Jon Seda, Chiké Okonkwo, Karina Logue, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Nicholas Gonzalez, Lily Santiago, Chloe De Los Santos ve Josh McKenzie yer alıyor. David Applebaum diziyi yarattı ve aynı zamanda yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Avi Nir, Alon Shtruzman, Peter Traugott, Rachel Kaplan, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt ve Ken Woodruff da baş yapımcılar.

    “La Brea”, Universal Television tarafından Keshet Studios ile birlikte çekildi. “La Brea”, NBC'nin sonbaharda çıkış yaptığı iki yeni diziden biriydi, diğeri ise James Wolk'un oynadığı “Ordinary Joe” oldu. NBC'nin bu sezonki diğer yeni senaryolu şovları, komediler "American Auto" ve "Grand Crew" ve mini dizi "The Thing About Pam" olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top