Hesabım
    Henry Golding, ‘Nameless’ Romanlarının TV Uyarlamasında!

    ‘Crazy Rich Asians’ın yıldızı, yeni dizide aynı zamanda yapımcı olacak

    Henry Golding televizyona gidiyor! The Crazy Rich Asians yıldızı, çok satan yazar Dean Koontz'un 12 kısa gerilim dizisinden oluşan Namless romanlarının haklarını satın alan SK Global'in TV uyarlamasında rol alacak ve yürütücü yapımcılardan biri olacak. Golding'le Long House Productions şirketi ve bağımsız yapım şirketi SK Global arasında yakın zamanda duyurulan ilk bakış anlaşmasının kapsamına giren dizi, Mazur Kaplan Company ile ortak çalışma olacak.

    Dizi, henüz bir kanala ya da platforma bağlı değil. Gizemli bir ajans tarafından kendisine verilen görevden başka hiçbir şeyi hatırlayamayan, hafızasını kaybetmiş bir adam olan Nameless'ın hikayesi dizinin odak noktası olacak. Nameless serisi, Amazon tarafından yayınlandı ve son hikayenin yayınlandığı haziran ayında Kindle Singles En Çok Satanlar Listesi'nde ilk 12 sırayı aldı.

    Golding, “Gizemli bir gerilim hikayesini, epizodik bir formatta anlatma fikri uzun zamandır beni büyülüyordu. Gerilim hikayelerinin ustasıyla çalışmak da heyecan verici. Dean Koontz'un Nameless'ı beklentilerimin ötesinde. Bu olağanüstü diziyi ortaklarım SK Global ve Mazur Kaplan ile birlikte ekrana getirmek, Dean'in karakterlerine yeni ve benzersiz bir bakış açısı getirmeye çalışırken heyecan verici bir yolculuk olacak." dedi.

    Golding, Sidney Kimmel, John PenottiCharlie Corwin ve Marcy Ross'la birlikte, SK Global ve Mazur Kaplan için Paula Mazur ve Mitchell Kaplan'la birlikte yapımcılık yapacak. Nameless, çalışmaları Demon Seed, The Passengers, Watchers, Whispers ve Black River gibi yapımlarla beyaz perdeye uyarlanan Koontz'un son beyaz perde uyarlaması olacak. Eserleri 38 dilde yayınlandı ve 500 milyondan fazla sattı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top