Hesabım
    CBS Dizisi "Bull", Altıncı Sezon Sonunda Final Yapacak

    Bull'un final tarihi belli oldu

    Bull”, CBS'de altı sezonun ardından sona eriyor. Dizinin altıncı sezonu Ekim 2021'de yayınlanmaya başladı ve finali önümüzdeki aylarda izleyiciyle buluşacak. Dizi yıldızı Michael Weatherly, geçtiğimiz altı yıl boyunca yasal dramayı yönettikten sonra "yeni yaratıcı fikirlerin peşinden gitmek" için diziden ayrılacağını Twitter'da duyurdu ve "Hepinize merhaba! Dr Jason Bull'u oynamak benim için bir ayrıcalıktı, ancak altı sezonluk inanılmaz hikayelerden sonra, yeni yaratıcı fikirlerin peşinden gitmenin ve hikayesini sona erdirmenin zamanının geldiğine karar verdim." dedi.

    Bull, Dr. Phil McGraw'ın erken kariyerinden ilham aldı. Dizide, Dr. Bull, müşteriler için hangi jüri üyelerinin en iyi olacağını ve avukatların bu jüri üyelerini kazanmak için ne tür argümanlar kullanması gerektiğini belirlemek üzere işe alınan üst düzey bir dava danışmanlık firmasına liderlik ediyor. Weatherly ile birlikte dizide Yara Martinez, Geneva Carr, Jaime Lee Kirchner, Christopher Jackson ve MacKenzie Meehan yer alıyor.

    Freddy Rodriguez, dizinin ilk beş sezonunda düzenli bir şekilde rol aldı ve altıncı sezon öncesi kadrodan ayrıldı. Paul Attanasio ve Phil McGraw diziyi yarattı. Her ikisi de Kathryn Price, Nichole Millard, Jay McGraw, Eric Stoltz ve Kati Johnston ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. CBS Studios, Stage 29 Productions ile birlikte üretiyor.

    CBS adına yapılan açıklamada, "Bull, altı sezon boyunca, daha önce televizyonda görülmemiş şekilde, yargı sürecine getirdiği yeni bir bakış açısıyla reyting kazananı olarak kendini kanıtladı. Yetenekli oyunculara, Michael Weatherly, Geneva Carr, Yara Martinez, Jaime Lee Kirchner, Christopher Jackson, MacKenzie Meehan, Kathryn Price ve Nichole Millard liderliğindeki inanılmaz yaratıcı ekip ve çalışkan ekibimize teşekkürlerimizi sunarız." sözlerine yer verildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top