Hesabım
    ‘End of Watch’un Dizi Uyarlaması FOX'la Geliyor

    Sevilen filmin dizi uyarlaması için çalışmalar başladı

    Variety'nin haberine göre, 2012 yapımı "End of Watch" filminin dizi uyarlaması Fox'tan onay aldı ve çalışmalar başladı. Yazarlar ve yönetici yapımcılar David Ayer ve David Matthews'tan gelecek olan bir saatlik drama projesi, Ayer'in yazıp yönettiği filmden uyarlanacak. Film gibi, gösteri de Los Angeles'ta ortak ve arkadaş olan iki genç polis memurunun günlük uğraşlarını ve kendilerinden daha büyük suç güçleriyle karşılaştıklarında neler olduğunu takip edecek.

    Ayer, Cedar Park Studios aracılığıyla yürütücü yapımcılığı üstlenirken, şirketin yürütücü yapımcılığını Chris Long ve Darryll C. Scott üstlenecek. John Lesher, Raven'dan James Masciello, Andrea Iervolino ve Monika Bacardi de yürütücü yapımcı kadrosunda yer alacak. Bill Rotko, danışman yapımcı olarak hizmet veriyor. Fox Entertainment dizinin yapım stüdyosu görevini üstlenecek.

    “End of Watch”ta başrollerde Jake Gyllenhaal ve Michael Peña rol aldı. Film, Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gösterime girdi ve güçlü eleştirilerle karşılandı. Sonuç olarak, rapor edilen 7 milyon dolarlık bir bütçeye karşı dünya çapında 55 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. “End of Watch”, Ayer'in yazıp yönettiği birkaç filmden biri. Ayrıca, “Fury”, “Suicide Squad”, “Harsh Times”, “Sabotage” ve “The Tax Collector” gibi filmleri yazıp yönetti. Aynı adı taşıyan bir CBS dizisine uyarlanan “Training Day”in yanı sıra “U-571”, “Fast and Furious” ve “SWAT” gibi filmlerin de senaryosunu yazdı.

    David Matthews, “Narcos”, “Tyrant”, “Your Honor”, “Boardwalk Empire” ve “Law & Order: SVU” gibi dizilerdeki çalışmalarıyla da tanınır. “End of Watch”, Fox'ta dizi uyarlaması gören en son film oldu. Ocak ayında, yayıncının Oscar adaylıkları bulunan neo-western “Hell or High Water” filminin bir dizi versiyonunun geliştirdirildiği de bildirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top