Hesabım
    ‘Peaky Blinders’ın Altıncı Sezon Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Dizinin final sezonunun yayın tarihi açıklandı

    BBC One, Peaky Blinders'ın altıncı ve son sezonunun prömiyer tarihini açıkladı ve ödüllü dönem gangster destanının 27 Şubat'ta geri döneceğini müjdeledi. Tarih, bu sabah, kurgusal Shelby klanına ev sahipliği yapan Birmingham'da, Digbeth'in Eski Tacı üzerinde yükselen 42 metrelik bir duvar resmi ile açıklandı. Son sezon, pazar günleri BBC One'da altı bölüm sürecek.

    Netflix, hit diziyi İngiltere dışında da yayınlıyor ama bir başlangıç ​​tarihi onaylanmadı. Tipik olarak dizi, orijinal İngiltere yayınının ardından diğer ülkelerde Netflix'te başlıyor. Cillian Murphy, geçen ay yayınlanan fragmanda, itibari klanın nihayet dinlenmesi için bir yol arayan Tommy Shelby olarak geri döndü. Diğerlerinin yanı sıra Stephen Graham, Tom Hardy, Paul Anderson, Finn ColeAnya Taylor-Joy ve Sophie Rundle da geri dönen isimler arasında yer alacak.

    Yaratıcı ve yazar Steven Knight daha önce altıncı sezon için “Peaky bir patlamayla geri döndü. Covid pandemisi nedeniyle zorunlu set gecikmesinden sonra aileyi aşırı tehlikede buluyoruz ve riskler hiç bu kadar yüksek olmamıştı. Bunun tüm serilerin en iyisi olacağına inanıyoruz ve harika hayranlarımızın buna bayılacağından eminiz. Dizi sona ererken, hikaye başka bir şekilde devam edecek.” dedi.

    Peaky Blinders'ın altıncı sezonu Knight tarafından yazılırken, Anthony Byrne büyük beğeni toplayan beşinci sezonun yönetmeni olarak geri dönüyor. Yönetici yapımcılar Caryn Mandabach, Steven Knight, Jamie Glazebrook, David Mason, Anthony Byrne ve Cillian Murphy olacak. Tamamen Knight tarafından yaratılan ve yazılan dizi, ilk olarak dokuz yıl önce BBC Two'da yayınlandı, dördüncü sezonunda BAFTA'yı En İyi Drama dalında kazandı ve ardından 2019'da 7 milyonun üzerinde izleyiciyle BBC One'a geçti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top