Hesabım
    Ödüllü Dönem Draması 'Vienna Blood', Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Dizi, 1900'lerin Viyana'sında geçiyor!

    Dönem suç draması Vienna Blood, Avusturya'daki ORF ve Almanya'daki ZDF yayıncılarından üçüncü sezon siparişi aldı. Frank Tallis'in çok satan Liebermann romanlarından uyarlanan dizi, İngiliz yazar Stephen Thompson tarafından küçük ekrana uyarlandı. Matthew Beard ve Juergen Maurer, 1900'lerde Viyana'daki cinayetleri çözmek için bir araya gelen psikiyatrist Max Liebermann ve Müfettiş Rheinhardt'ı canlandırıyorlar.

    Endor Productions'tan Vienna Blood yapımcısı Jez Swimer, "Vienna Blood'ın gizem, suç, Matthew Beard'ın psikiyatristi Max Liebermann ve Juergen Maurer'in Müfettişi Rheinhardt'ın tuhaf çift eşleşmesi ve görkemli 1907 Viyana'sının muhteşem birleşimi, dünyanın dört bir yanındaki izleyicileri büyüledi. Büyüyen küresel hayran kitlesine yeni bir dizi ve ilgi çekici hikaye sunmaktan dolayı heyecan duyuyoruz.” dedi.

    Vienna Blood'ın ilk iki, üçer bölümlük sezonları Amerika Birleşik Devletleri'nde PBS'de ve İngiltere'de BBC Two'da yayınlandı. İlk iki sezonun baş yönetmeni Robert Dornhelm (Anne Frank: The Whole Story), üçüncü sezonda geri dönecek. Küresel yapım grubu Red Arrow'un bir yan kuruluşu olan Endor, yapımcı olarak Oliver Auspitz ve Andreas Kamm ile Avusturyalı MR Film ile birlikte Vienna Blood'ı üretiyor.

    Görevlendirme editörleri ORF için Klaus Lintschinger ve ZDF için Wolfgang Feindt olurken, baş yapımcılar Endor için Steve Thompson, Hilary Bevan Jones, Carlo Dusi ve Red Arrow Studios International için Rodrigo Herrera Ibarguengoytia olacak. Red Arrow, gösteriyi dünya çapında satacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top