Hesabım
    ‘Never Have I Ever’, Dördüncü ve Final Sezonu Onayı Aldı

    Netflix'in gençlik dizisi yola devam ediyor

    Netflix, "Never Have I Ever"ın aynı zamanda final olacak dördüncü sezon için yenilendiğini doğruladı. Dördüncü sezon yenileme haberi, dizinin üçüncü sezonunun bir prömiyer tarihi olmadan geldi. Üçüncü sezonun prodüksiyonu kısa süre önce tamamlandı ve yaz aylarında yayında olması bekleniyor. Komedi dizisi, ortak yaratıcılar Mindy Kaling ve Lang Fisher'dan geliyor.

    Maitreyi Ramakrishnan, babasını kaybetmenin üzüntüsü, karmaşık bir aşk üçgeni, gelişen dostluklar ve içsel kargaşa dahil olmak üzere, ev hayatının baskılarıyla mücadele eden, birinci nesil Hintli Amerikalı bir genç olan Devi rolünde. Oyuncu kadrosunda Ramakrishnan ve McEnroe'nun yanı sıra Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Jaren Lewison, Darren Barnet, Lee Rodriguez ve Ramona Young yer alıyor.

    Gösterinin yürütücü yapımcılığını, aynı zamanda showrunner olarak da görev yapan Kaling ve Fisher'ın yanı sıra 3 Arts Entertainment'tan Howard Klein ve David Miner üstleniyor. Serinin yapımcılığını Universal Television, 3 Arts Entertainment, Original Langster ve Kaling International ile birlikte yürütüyor. Netflix'in küresel TV başkanı Bela Bajaria, "Never Have I Ever'ın iki sezonuna daha sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız. Bir Netflix komedi dizisinde istediğimiz her şey var." dedi. 

    Ramakrishnan, "Genç, Kızılderili-Amerikalı bir kız hakkında derinden bağlantı kurduğum bir hikayenin, hemen hemen herkesle rezonansa giren pek çok evrensel gerçeğe isabet etmesine bayılıyorum. Mindy, Lang ve son derece yetenekli oyunculara sonsuza kadar minnettarız. Ve herkesin son iki sezonu görmesini heyecanla bekliyoruz!” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top