Hesabım
    Noomi Rapace ve Jonathan Banks, ‘Constellation’da Buluşuyor

    Ödüllü iki oyuncu, suç dizisinde bir arada!

    Variety'nin haberine göre, Apple, Noomi Rapace ve Jonathan Banks'in başrolde olduğu psikolojik gerilim dizisi “Constellations”a yeşil ışık yaktı. “Constellation”da Rapace, uzayda bir felaketten sonra Dünya'ya dönen ve hayatının önemli parçalarının kayıp gibi göründüğünü keşfeden bir kadın olan Jo'yu canlandırıyor. Dizi ayrıca, bir uzay macerası, insan psikolojisinin karanlık sınırlarının keşfi ve bir kadının uzay yolculuğunun gizli tarihi hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak. Karakter, kaybettiği her şeyi geri almak için umutsuz bir arayışa çıkacak.

    Apple, diziye sekiz bölümlük bir sipariş verdi. Peter Harness, dizide yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. İlk iki bölümü ve yönetici yapımcılığı Michelle MacLaren yönetecek. MacLaren ayrıca yakında çıkacak olan Apple dizisi “Shining Girls”ü yönetiyor ve ayrıca “The Morning Show”un bir bölümünü yönetiyor. Daha önce hem “Breaking Bad” hem de “Better Call Saul”da Banks ile çalışmıştı. MacLaren, MacLaren Entertainment aracılığıyla Rebecca Hobbs ve yardımcı yapımcı Jahan Lopes ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstleniyor.

    Rapace, İsveç film üçlemesi “Ejderha Dövmeli Kız”, “Ateşle Oynayan Kız” ve “Arı Kovanına Çomak Sokan Kız” ile tanınıyor. Ayrıca, “Prometheus”, “Child 44” ve “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” gibi filmlerde rol aldı. “Constellation”, Banks'in “Breaking Bad”deki Mike Ehrmantraut rolünü yeniden canlandırdığı “Better Call Saul”un yaklaşan sonu göz önüne alındığında sıraya koyduğu ilk dizi anlamına geliyor.

    Banks, “Breaking Bad”deki karakteri oynadığı için bir Emmy adaylığı ve “Better Call Saul” için dört Emmy adaylığı daha kazandı. Banks ayrıca, “Mudbound” gibi filmlerde ve “Wiseguy” adlı TV dizisi için yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Bu dizi, iki oyuncunun ilk kez bir araya geleceği anlamına geliyor ve çekimler yakında başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top