Hesabım
    Snowpiercer, Dördüncü Sezonuyla Final Yapacak

    Sevilen dizinin final sezonu belli oldu

    Snowpiercer son durağını oluşturmaya hazırlanıyor. Aynı adlı 2013 yapımı Bong Joon-ho filminin uyarlaması olarak Mayıs 2020'de başlayan TNT serisi, şu anda yapım aşamasında olan dördüncü sezonunun ardından sona erecek. Şovda Jennifer Connelly ve Daveed Diggs başrolleri paylaşıyor. Sean Bean de ikinci sezonunda diziye dahil oldu.

    Bir TNT sözcüsü yaptığı açıklamada, "Snowpiercer'ın TNT'de başarılı, çok sezonlu bir çalışmanın ardından sona ereceğini doğrulayabiliriz. Yetenekli yazarları, oyuncuları ve ekibi orijinal filmden olağanüstü bir öncül aldı ve onu heyecan verici şekillerde hayata geçirdi. Eleştirmenlerce beğenildi, kıyamet sonrası tür üzerinde önemli bir etkisi oldu ve artık hayranların kalplerinde ve zihinlerinde sonsuza kadar kalacak.” dedi.

    Bol gerilimli, dünyayı kapsayan bir yolculuğa odaklanan tren odaklı dizi, engebeli bir yolculuk geçirdi. Proje, en son Paul Zbyszewski olmak üzere dört farklı showrunner tarafından yönetildi. Ayrıca, James Hawes ve Scott Derrickson'dan oluşan iki pilot yönetmeni vardı ve galadan önce TBS'den TNT'ye geçtiler. Başrollerini Chris Evans, Song Kang-ho, Tilda SwintonJamie Bell ve Octavia Spencer'ın paylaştığı Bong Joon-ho'nun filmi, Jacques Lob'un 1982 tarihli Fransız çizgi romanı Le Transperceneige'e dayanıyor.

    Warner Bros. Discovery'nin sahip olduğu kanallar TNT, TBS ve TruTV - "T-nets" olarak adlandırılıyor. Şirketin nisan ayındaki birleşmesinin ardından incelemeyle karşı karşıya kaldı. Bu hafta TBS, flört dizisi The Big D'nin planlanan prömiyer tarihinden haftalar önce iptal edildiğini duyurdu. Dizinin üç sezonu Türkiye'de Netflix üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top