Hesabım
    ‘Obi-Wan’ Yıldızı Moses Ingram, ‘Lady in the Lake’in Kadrosunda

    Imgram, oscar ödüllü Natalie Portman'la birlikte rol alacak

    Moses Ingram, Apple'ın mini dizisi “Lady in the Lake”de Natalie Portman'la birlikte rol almak üzere anlaştı. Ingram, dizideki Cleo Sherwood rolünü, prodüksiyon başladıktan sonra diziden ayrılma kararı alan Lupita Nyong'o'dan devraldı. Bu, Disney Plus'ın “Yıldız Savaşları” dizisi “Obi-Wan Kenobi”de oynadığı rolün başlangıcından yeni çıkmış olan Ingram'ın en yeni yüksek profilli TV rollerinden biri olacak.

    Ingram ayrıca, bir mini dizide en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Emmy adaylığı aldığı hit Netflix dizisi “The Queen's Gambit”te yer almasıyla da tanınıyor. Uzun metraj film tarafında, “Tragedy of Macbeth”, “Ambulance” ve “The Same Storm” gibi projelerde rol aldı. “Lady in the Lake”in kadrosunda Ingram ve Portman ile birlikte Y'Lan NoelMikey Madison ve Brett Gelman yer alıyor. Dizi, Laura Lippman'ın aynı adlı romanından uyarlandı.

    Dizi, 1960'larda Baltimore'da çözülmemiş bir cinayetin, Maddie Schwartz'ı (Portman) hayatını araştırmacı bir gazeteci olarak yeniden keşfetmeye ittiği ve onu hokkabazlık yapan çalışkan bir kadın olan Cleo Sherwood (Ingram) ile çarpışma rotasına soktuğu yerde geçiyor. Hikaye, annelik, iş ve Baltimore'un siyahi ilerici gündemini ilerletmek için tutkulu bir bağlılık üzerinden ilerliyor. Alma Har'el diziyi yarattı ve aynı zamanda yeni yapım şirketi Zusa aracılığıyla yönetmen ve baş yapımcı olarak görev alıyor. Har'el'in yapım ortağı Christopher Legget, aynı zamanda yönetici yapımcılık da yapıyor.

    Portman, yapımcı ortağı Sophie Mas ile birlikte yapımcılık yapıyor. Endeavor Content, “Lady in the Lake”de stüdyo olarak hizmet veriyor. Dizi, Sheila Wilson, Zach Shields, Vanessa Baden-Kelley, Briana Belser, Nambi Kelly, Byron Bowers ve Boaz Yakin ile birlikte Har'el tarafından yazıldı. Yakın, aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak da görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top