Hesabım
    HBO Max Komedisi 'The Rehearsal'dan Fragman

    Nathan Fielder, gerçek hayata hazırlanıyor!

    Nathan Fielder'ın (Nathan For You) komedi dizisinin beş yıllık bir aradan sonra televizyona dönüşünü konu alan komedi dizisi The Rehearsal için yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, bu ay 15 Temmuz'da HBO Max'te başlayacak. Fragman, Fielder'ı serinin merkezi olarak gösteriyor ve dış ses; "Kişiliğimin insanları rahatsız edebileceği söylendi ama her değişken için plan yaparsanız, mutlu bir sonucun şansa bırakılması gerekmediğini öğrendim." diyor.

    Fragman daha sonra Fielder'ın gösterinin izleyeceği orijinal yapımı açıkladığı bir montaja geçiyor. Dizi, Fielder'ın kendisi tarafından oluşturulan simülasyonlardaki bir dizi prova aracılığıyla hayatın anlarına hazırlanmaları gereken bir grup insanı takip edecek. Fielder, sınırları zorlayan dizinin kadrosu için, "Bu şovla, performansınız doğru değilse birinin hayatını mahvedebilirsiniz." dedi. 

    Video, Fielder ile şovun başka bir üyesi arasındaki komik bir şakayla sona eriyor ve Fielder, Willy Wonka ile karşılaştırılıyor. Bunun iyi mi yoksa kötü bir karşılaştırma mı olduğu görülmeye devam ediyor. Fragmandan çıkan dizi, izleyicilerin tanık olması için potansiyel olarak ilgi çekici ve orijinal bir öncül sunuyor gibi görünüyor. Fielder, daha önce de dört sezon süren ve büyük beğeni toplayan Nathan For You'nun yönetmenliğini ve başrolünü üstlendi.

    Nathan Fielder ("Nathan For You", HBO'nun "How To with John Wilson"), bir adamın günlük yaşamın belirsizliklerini azaltmak için kat edeceği mesafeleri araştıran yeni bir dizi için televizyona geri dönüyor. Bir inşaat ekibi, bir dizi oyuncu ve görünüşte sınırsız kaynaklarla Fielder, sıradan insanların kendi tasarımının özenle hazırlanmış simülasyonlarında "prova ederek" hayatın en büyük anlarına hazırlanmalarına olanak tanıyor. Tek bir yanlış adım tüm dünyanızı paramparça edebilecekken, neden hayatı şansa bırakasınız ki?

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top