Hesabım
    Levent Kırca; Yıllar Sonra Bıraktığımız Gibi…

    Bir dönemin komedi skeç ustası Levent Kırca, FOX’ta yeni başlayan bir komediyle televizyon ekranına geri döndü…

    1990’lı yılların başında çocuk olup, özel televizyon kanallarında 'Olacak O Kadar’ı seyretmeden gün geçiren hemen hemen hiç kimse yoktur. Bir dönem politik taşlamayı parodiye yediren en iyi isimlerden olan ve Türk televizyonlarına plastik makyaj tekniğini sevdiren yönetmen ve oyuncu Levent Kırca, yeni bir komedi dizisinde seyircileriyle buluşuyor. Kırca FOX kanalında yayınlanan Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas adlı komedi dizisinde Ortans Kıvanç ve Hikmet Karagoz ile başrolleri paylaşıyor. Dizinin aynı zamanda yönetmenliğini de üstlenen oyuncu, hobi olarak kontrbas çalan, çapkın diş hekimi Bünyemi’ni canlandırıyor.

    1980’lerin sonunda başlayan Olacak O Kadar programı ile bir kuşağın hafızalarına 'binbir suratlı komedyen' olarak yer eden Kırca, Son, Şeytan Bunun Neresinde?, Son İstasyon gibi sinema filmlerinde de oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak yer aldı. Olacak O Kadar efsanesi 2009’da eski kadroya yeni takviyelerle FOX kanalında yeniden başlamasına rağmen, ilk dönemlerdeki ilgiyi bulamayınca yayıncı kanalda değişikliğine gidilmişti.

    Mart 2009 Mart Yerel Seçimleri’nde de DSP'den politikaya atılıp, aday gösterilen Levent Kırca maalesef televizyon ekranındaki başarısını sandıkta yakalayamamıştı... Umarız Levent Kırca'nın bu yeni dizisi reyting rakamlarının acımasız pençesine takılmadan yoluna devam eder...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top