Hesabım
    Sarah Paulson Yeniden American Horror Story Kadrosunda!

    AHS: Hotel'de bir eski isim daha.

    Ryan Murphy ve Brad Falchuk imzalı korku antolojisi American Horror Story'nin 5. sezon kadrosundaki isimler netleşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kathy Bates'in AHS'ye geri döneceğinin haberini vermiştik. Şimdiyse, meşhur antolojiye bir eski isim daha dönüyor.

    Dizinin yayınlanan bütün sezonlarında rol alan başarılı oyuncu Sarah Paulson, American Horror Story:Hotel'in yeni konuğu olacak.

    AHS'nin birinci sezonu Murder House'da Bilie Dean Howard isimli bir medyumu, ikinci sezonu Asylum'da Lana Winters isimli bir muhabiri, üçüncü sezonu Coven'da Cordelia Foxx karalterini ve dördüncü sezonu Freak Show'da Bette Tattler/Dot Tattler karakterini canlandıran Sarah Paulson, antolojinin 5. sezonunda yer alarak sevenlerini mutlu edecek. Paulson, ikinci ve üçüncü sezonda canlandırdığı karakterlerle Emmy'ye aday olmuştu.

    Çekimlerine yazın son dönemlerinde Los Angeles'ta başlanacak olan American Horror Story: Hotel, Ekim ayında FX ekranlarında prömiyerini yapacak. Yine 13 bölüm sürecek olan dizide, Sarah Paulson'ın yeni karakteri hakkında henüz pek ayrıntı bulunmamakta. 

    Kadroda bulunan diğer isimlerse, Lady Gaga, Kathy Bates, Matt Bomer, Cheyenne Jackson, Wes Bentley ve Chloë Sevigny. Dizinin dört sezondur başrolünü üstlenen Jessica Lange ise, bu sezonda yer almayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top