Hesabım
    American Horror Story: Hotel'den Karakter Detayları!

    Otel doldu taştı!

    Ryan Murphy'nin iddialı antolojisi American Horror Story, efsane bir yeni sezonla ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

    Başrollerinde Lady Gaga, Matt Bomer, Max Greenfield, Kathy Bates, Sarah Paulson, Evan Peters gibi isimlerin yer aldığı AHS: Hotel, adından da anlaşılacağı üzere misafirlerinin başına her türlü işin açılacağı bir oteli mesken tutacak. 7 Ekim'de kapılarını açacak olan Hotel'den bazı karakterlerin de detayları belli oldu.

    TVLine'ın haberine göre, eski ve yeni yüzleri birleştiren Hotel'den bazı karakterler...

    Sarah Paulson: Otelde yaşayan uyuşturucu bağımlısı Sally karakterini canlandıracak olan Paulson, kendi karakterini oldukça seksi buluyormuş. Karanlık bir karakter olan Sally'nin oteldeki diğer insanlarla ilişkisi bakalım nasıl olacak...

    Lady Gaga: Otelin sahibi Elizabeth karakterine hayat verecek. Sanat, moda ve sosyal çevresiyle dikkati çeken bir karakter olan Elizabeth'in ilk bölümde ortaya çıkacak kötü de bir planı var.

    Denis O'Hare: AHS'nin eski yüzlerinden olan Denis O'Hare, Liz Taylor karakterine hayat veriyor. Bu karakter, Butterfield 8 ve Cleopatra'nın harikalığından ilham alıyormuş.Oyuncu, otelde çalışan ve barla ilgilenen Liz Taylor karakteri için, kafasının ve vücudunun bazı yerlerini traş etmiş...

    Finn Wittrock: Tristan Duffy isimli erkek modele hayat verecek. Lady Gaga'nın canlandırdığı Elizabeth karakteriyle bağlantısı var.

    Cheyenne Jackson: Moda ikonu Will Drake karakterine hayat verecek. New York'tan Los Angeles'a taşınan ve hayal kırıklığı yaşayan bir baba karakterinde olacak.

    Angela Bassett: Ramona Royale isimli, Elizabeth (Lady Gaga) karakteriyle çok güçlü bir ilişkisi olan karakteri canlandıracak. Ünlü bir oyuncu olan bu karakter otelde yaşamıyor ancak sık sık ziyaret ediyor.

    Kathy Bates: Oteli işleten Iris karakterine hayat veriyor. Matt Bomer ve Wes Bentley'nin karakteriyle ilişkisi olan Iris, Sarah Paulson'ın canlandırdığı Sally karakterinden nefret ediyor. Liz Taylor (Denis O'Hare) ile oldukça yakın.

    Matt Bomer: Donovan karakterine hayat veriyor. Finn Wittrock'un, Lady Gaga'nın ve Kathy Bates'in karakterleriyle yakın bir ilişkisi olacak.

    Wes Bentley: Detektif John Lowell karakterini canlandırıyor. Ailesinde büyük bir kayıp yaşamış. Cinayet araştırmasında görev alan bu karakter, bir şekilde kendini otelde bulacak.

    Chloe Sevigny: Wes Bentley'nin canlandırdığı John Lowell karakterinin eşi Alex Lowell'a hayat verecek. Ailesinde yaşadığı büyük kayıpla başa çıkmaya çalışan bir doktor ve anne.

    Jessica Lange'siz ilk sezon olarak karşımıza çıkacak AHS: Hotel'de, Max Greenfield'in AHS boyunca çekilmiş en rahatsız edici sahnenin merkezinde olacağı da söyleniyor...

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top