Hesabım
    Sense8’in İkinci Sezonundan Fragman Geldi

    Hayatta kalmak için savaşmaya devam

    The Matrix’in altında imzası bulunan Lana Wachowski’nin Grant Hill ve J. Michael Straczynski ile birlikte yarattığı Sense8’te ikinci perde başlıyor. 5 Mayıs’ta tüm dünyayla aynı anda Netflix’teki yerini alacak olan yapımdan beklenen fragman geldi. Yayınlanan videoda yaratılışları gereği gizlilik kavramının karşısında bir tehdit olan duyusalların, hayatta kalmak için birlikte savaşmaya devam ettiğini görüyoruz.

    İkinci sezonda sekiz kahraman hem yeni yeteneklerine alışmaya çalışacak hem birbirleriyle uyum içinde olmayı deneyecek hem de neden hayatlarının tehlikede olduğunu çözmeye çalışacak.

    Netflix’i yanınızda götürebileceğinizi biliyor musunuz? Kısa süre önce eklenen indirme özelliği sayesinde sevdiğiniz birçok programı artık Netflix’le yanınızda götürebilirsiniz. İzlediğiniz dizinin bir sonraki bölümünü ya da toplu taşımada size eşlik etmesini istediğiniz Netflix belgeselleri ve filmlerini wifi bağlantısı ile telefonunuza ya da tabletinize indirin. Hareket halinde de izleme keyfini çıkarın.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top