Beyazperdem
Lana Wachowski
facebookTweet
Görev Senarist, Yönetmen, Yapımcı Daha fazlası
Gerçek adı:

Laurence Wachowski

Sahne adı

Larry Wachowski

Uyruk Amerikalı
Doğum tarihi 21 Haziran 1965 (Şikago, Illinois, ABD)
Yaş 52
21
yıllık kariyer
12
film ve dizi

Filmografi

Sense8
Sense8
2016
Jupiter Yükseliyor
Jupiter Yükseliyor
6 Şubat 2015
Bulut Atlası
Bulut Atlası
26 Ekim 2012
Hızlı Yarışçı
Hızlı Yarışçı
20 Haziran 2008
V
V
31 Mart 2006
Animatrix: Osiris’in Son Uçuşu
Animatrix: Osiris’in Son Uçuşu
Vizyon tarihi belirsiz
Matrix Reloaded
Matrix Reloaded
16 Mayıs 2003
Tüm filmografisi En iyi film ve diziler

Fotoğraflar

Haber

Sense8’in İkinci Sezonundan Fragman Geldi
HABERLER - Gündemdeki Diziler
11 Nisan 2017 Salı
Wachowskiler, Kız Kardeş Oldu!
HABERLER - Sanatçılar
9 Mart 2016 Çarşamba
Matrix serisinin ünlü yönetmen kardeşleri artık birer kadın!
Sense8, 2. Sezon Onayını Kaptı!
HABERLER - Gündemdeki Diziler
10 Ağustos 2015 Pazartesi
Wachowski Kardeşler'in dizisine yeni sezon vizesi çıktı!
11 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top