Hesabım
    Netflix Hayranlarının Yoğun Baskısına Rağmen Sense8'in İptal Kararında Kararlı!

    Serinin hayranları #BringBackSense8 hashtagi ile Twitter'dan isyan etmeye devam ediyor...

    Dünyanın önde gelen online yayın platformu Netflix, Sense8 dizisini ikinci sezon sonunda iptal ettiğini duyurmuştu. Netflix hayranlarının Twitter üzerinden #BringBackSense8 hashtagi ile yapımcılara yaptığı ricanın sonucu da serinin kaderini değiştirmedi. Netflix, Facebook sayfasından serinin hayranlarına oldukça üzgün olduklarını açıkladığı bir mesaj yayınladı. 

    "Sense8 ailesi, taleplerinizi ve mesajlarınızı görüyoruz. Sense8'in geri gelmesini istediğinizi biliyoruz ancak bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Netflix'te serinin devam etmesi için uzun süre düşündük ve çabaladık ama ne yazık ki yapamıyoruz. İzlediğiniz için teşekkür ederiz" şeklinde bir açıklama yaptı.

    The Matrix’in altında imzası bulunanLana Wachowski'nin Grant Hill ve J. Michael Straczynski ile birlikte yarattığı Sense8 ile ilgili Netflix’in orijinal içerik sorumlusu Cindy Holland’ın diziyi iptal etmelerindeki gerekçesi ile ilgili; “16 şehirde ve 13 ülkede çekimleri yapılan Sense8’in hikayesi, 23 bölümden sonra sona eriyor. Dizide bizim ve hayranlarımızın hayal edeceği herşey vardı: cesur, duygusal, çarpıcı, gaz veren ve tamamen unutulmaz. Dünyanın dört bir yanında izleyici hayranları bulunan, uluslararası oyuncu ve ekip kadrosu ile çalışan bu derece gerçekçi ve küresel bir gösteri olmamıştı. Lana, Lilly, Joe ve Grant ile birlikte tüm oyunculara ve yapım ekibine vizyonları, işçilikleri ve diziye olan bağlılıkları için teşekkür ediyoruz.” Şeklinde bir açıklama yapmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top