Hesabım
    Amazon İki Dizisindeki Weinstein Ortaklığını Sonlandırıyor

    TWC'ye bir kötü haber daha

    Harvey Weinstein'ın cinsel taciz skandallarının listesi kabardıkça eski şirketi TWC'ye yönelik tepki ve yaptırımlar da boyut değiştiriyor. Ünlü film şirketi, en son, şu an yapımında yer aldığı tüm dizilerin künyelerinden kendi ismini silmişti. Ne var ki bu hamle Amazon için yeterli olmadı.

    Amazon ve TWC yakın dönemde, büyük ses getiren iki büyük projede işbirliğine atılmıştı. Amazon, bunlardan ilki olan, Robert De Niro ile Julianne Moore'un başrollerinde yer alacağı David O. Russell projesinden çekilme kararı aldı. Amazon'un bu kararı üzerine David O. Russell, Robert De Niro ve Julianne Moore'dan da diziden çekildiklerine dair ortak bir açıklama geldi. Üç ünlü isim açıklamasında "Son gelişmeler ışığında ve olaylardan etkilenenlere olan saygımızdan diziye devam etmeme kararı aldık" diyerek Amazon'u destekledikler.

    Stüdyonun, bir diğer TWC ortak yapımı olan Matthew Weiner’ın The Romanoffs dizisine ise yapımında TWC olmadan devam etmek istediği açıklandı. David O. Russell projesinin aksine prodüksiyon aşamasında olan The Romanoffs'un kaderi henüz netleşmiş değil. Amazon sekiz bölümlük The Romanoffs için 70 milyon, iki sezonluk David O. Russell dizisi içinse 160 milyon dolarlık anlaşma imzalamıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top