Hesabım
    Titans Dizisinden Doom Patrol Sürprizi!

    DC evreninin sıradışı maceralarıyla ünlü ekibi izleyiciyle buluşacak

    DC Entertainment CEO’su Geoff Johns’un Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Titans'ın gelecek bölümleriyle ilgili hayranları heyecanlandıracak bir gelişme ortaya çıktı. “The #Titans are getting some company…” başlığıyla paylaşılan senaryo fotoğ​​rafında, dizinin “Doom Patrol” adını taşıyan bir bölümle izleyici karşısına çıkacağı duyuruldu.

    Arnold Drake, Bob Haney ve Bruno Premiani'nin imzasını taşıyan The Doom Patrol ekibi, sıradışı maceralara atılan bir grup uyumsuz süper kahramandan oluşuyor. Ekibin orijinal üyeleri Niles Caulder, Cliff Steele, Elasti-Girl ve Negative Man’den oluşurken sonradan eklenenler arasında Crazy Jane, Elongated Man, Metamorpho ve Beast Boy gibi karakterler var. The Doom Patrol, Titanların animasyon dizisi Teen Titans ve Teen Titans Go’da da görünmüştü.

    Titans’ın başlıca rollerini Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Teagan Croft, Minka Kelly ve Lindsey Gort üstleniyor. Dizinin yürütücü yapımcı tarafında ise Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti ve Sarah Schechter görev yapıyor.

    Titans, Dick Grayson’ın gölgelerden doğup Starfire ve Raven gibi korkusuz süper kahramanlardan oluşan ekibin lideri olmasını ele alacak. Dizinin prömiyeri DC’nin yeni dijital içerik platformunda gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top