Hesabım
    13 Reasons Why: Katherine Langford’dan Duygusal Veda!

    Langford, Instagram’dan takipçilerine seslendi

    13 Reasons Why’ın yıldız ismi Katherine Langford’ın diziden ayrılacağı geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Langford’ın Instagram üzerinden yaptığı duygusal veda, bu karara en az dizinin hayranları kadar üzüldüğünü ortaya çıkardı.  

    Tartışmalı dizide Hannah Baker karakterine hayat veren Katherine Langford, kişisel hesabından yayınladığı paylaşımda “Bu dizi hayatımda her zaman özel bir yere sahip olacak” dedi ve ekledi: “Hannah olsun ya da olmasın, anlamlı bir işte çalışmak çabalamaya devam edeceğim.”

    “Seni seviyorum Hannah ve gitmene izin veriyorum” diyen genç aktris bu dizinin ilk işi olduğunu ve Hannah'ı canlandırdığı için minnet duyduğunu belirtti. Langford teknik ekibe, yapım şirketlerine ve oyuncu kadrosuna teşekkür ederken hayranlarına da “hayatını sevgiyle ve ışıkla doldurdukları” için teşekkür etti.  

    Dizinin oyuncu kadrosunda Langford’ın yanı sıra Dylan Minnette, Kate Walsh, Derek Luke, Brandon Flyn, Justin Prentice, Alisha Boe, Christian Navarro, Miles Heizer, Devin Druid, Annie Winters, Tommy Dorfman, Brian D’Arcy, Sosie Bacon, Steven Weber ve Samantha Logan gibi isimler yer alıyor.

    Senaryosunu Brian Yorkey’in yazdığı dizinin yürütücü yapımcılığını Selena Gomez, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Anonymous Content Steve Golin ve Joy Gorman üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top