Hesabım
    Game of Thrones: Final Sezonu ve Devam Dizisinden Yeni Detaylar!

    HBO genel müdürü Game of Thrones’un final sezonuyla ve devam dizisiyle ilgili konuştu

    HBO, Game of Thrones’un final sezonuyla ve devam dizisiyle ilgili yeni gelişmeleri aktardı. Kanalın genel müdürü Casey Bloys devam dizisinin takvimini güncellerken final sezonunun başlangıç tarihini 2019'un ilk yarısı olarak duyurdu.

    Casey Bloys’un son açıklamalarına göre Game of Thrones’un devam dizisinin prodüksiyonu önümüzdeki yıl başlıyor. Bloys bu beyanıyla, çekimlerin önümüzdeki sonbaharda başlayacağını öne süren haberleri yalanlamış oldu. Bloys ayrıca, Jane Goldman ve George R.R. Martin ikilisinin imzasını taşıyan dizi için yönetmen ve oyuncu arayışlarının sürdüğünü belirtti.

    HBO geçtiğimiz yıl, beş farklı Game of Thrones devam dizisi üzerine çalıştığını duyurmuştu. Her biri farklı senaristlerin imzasını taşıyan projelerin kazananı Goldman & Martin ortaklığındaki olmuş; proje HBO’dan ilk sezon onayını almıştı. Şimdiyse Bloys diğer dört proje üzerine çalışmayı durdurduklarını ve içlerinden bazılarının tamamen iptal edildiğini söyledi. Bazılarına ise bir ihtimal yeniden bakabileceklerini ekledi.

    Game of Thrones’un final sezonuyla ilgili de konuşan Bloys son sezonun harika bir sezon olacağını ve 2019’un ilk yarısında prömiyer yapacağını belirtti. Böylece final sezonunun prömiyeriyle ilgili ilk kez bu denli net bir tarih aralığı verilmiş oldu.

    Game of Thrones’un devam dizisi, orijinal dizide yaşananların binlerce yıl öncesine giderek Westeros tarihinin gizli gerçeklerini keşfe çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top