Hesabım
    ‘Chilling Adventures of Sabrina’nın Ne Zaman Başlayacağı Açıklandı

    ‘Chilling Adventures of Sabrina’nın prömiyer tarihi belli oldu

    Netflix, genç cadı Sabrina’nın maceralarını işleyen Chilling Adventures of Sabrina’nın Ekim'de başlayacağını açıkladı. Fantastik dizinin tüm bölümleri 26 Ekim’de Netflix platformuna yüklenecek.

    Aynı isimli ünlü çizgi romandan uyarlanan Chilling Adventures of Sabrina, yarı insan yarı cadı Sabrina’nın sıradışı maceralarını takip edecek. Bu kez daha önce ekrana uyarlanan versiyondan farklı olarak, dizinin atmosferi ve hikayesi çok daha karanlık bir tonda ilerleyecek. Sabrina, doğaüstü güçleriyle insanların dünyasında var olmaya çalışırken sevdiklerini tehdit eden kötücül varlıklarla da savaşacak.

    Chilling Adventures of Sabrina’nın başrolünde, Mad Men ile tanıdığımız genç aktris Kiernan Shipka var. Kadroda Shipka’ya Lucy Davis, Miranda Otto, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Ross Lynch ve Bronson Pinchot gibi isimler eşlik ediyor.

    Netflix’ten ilk iki sezon onayını alan dizinin senaryosunu Roberto Aguirre-Sacasa kaleme alırken yürütücü yapımcı kadrosunda Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Jon Goldwater ile birlikte görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top