Hesabım
    ‘Marvel's Daredevil’ 3. Sezondan İlk Tanıtım Geldi!

    Yıl sonunda prömiyer yapmaya hazırlanan ‘Marvel's Daredevil’den ilk fragman!

    Netflix’te izleyici karşısına çıkan Marvel's Daredevil’ın 3. sezonundan ilk tanıtım yayınlandı. Teaser’da Matt Murdock’un The Defenders’ta yaşananların ardından sürüklendiği karanlık ruh hali hakim.

    Bu yıl sonunda prömiyer yapmaya hazırlanan Marvel's Daredevil, 3. sezon oyuncu kadrosunda Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson ve Vincent D’Onofrio gibi isimleri korumaya devam ediyor. Kadroya bu sezon katılan yeni yüzler arasında ise Wilson Bethel ve Joanne Whalley var.

    Yeni yüzlerden Whalley’nin, Frank Miller imzalı çizgi romanda yer alan Sister Maggi rolünde izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Çizgi romanda Sister Maggie, Matt Murdock’un iyileşmesi için bakımını üstlenen ve tekrar eski gücüne kavuşmasını sağlayan karakter. Bu durumda üçüncü sezonun 1980 basımı Born Again hikayesinden uyarlanması bekleniyor. Bethel’ın ise ünlü Marvel karakteri Sin-Eater olarak izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

    Daredevil’ın üçüncü sezonunda showrunner koltuğu Douglas Petrie ve Marco Ramirez ikilisinden Erik Oleson’a geçti. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Oleson, Drew Goddard, Jeph Loeb ve Jim Chory gibi isimler görev yaptı.

    Marvel Television ve ABC Studios işbirliğinde ekrana taşınan Marvel's Daredevil, yıl sonunda Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top