Hesabım
    Elena Ferrante'nin ‘My Brilliant Friend’i 2. Sezon Onayını Aldı

    Çok satan seriden uyarlanan ‘My Brilliant Friend’ 2. sezonuyla geri dönecek

    Elena Ferrante’nin çok satan roman serisinden uyarlanan My Brilliant Friend 2. sezon onayını almayı başardı. 

    Sekiz bölümden oluşan My Brilliant Friend, HBO ve RAI ortaklığında ekrana taşınıyor. Dizinin ilk sezonu, yazarın ülkemizde “Benim Olağanüstü Akıllı Arkadaşım” adıyla basılan ilk romanından uyarlandı. İkinci sezon ise serinin ikinci romanı “The Story of a New Name / Yeni Soyadının Hikayesi”nden uyarlanacak ve başkarakterler Elena ve Lila’nın hikayesini işlemeye devam edecek.

    My Brilliant Friend konu olarak, ilkokulda tanışan Elena Greco ve Raffaella Cerullo’nun yıllara yayılan hikayesini işliyor. Kısa süre içerisinde çok yakın arkadaş olan ikili, doğup büyüdükleri Napoli kasabasında, yoksulluğun ve acımasız toplum şartlarının ortasında büyümeye çalışmaktadır. Dizi, bu dönemin 60 yıl sonrasında başlıyor; Elena, Lila adıyla seslendiği en yakın arkadaşının ortadan kaybolduğu haberini alıyor ve Lila’nın gizemlerini keşfetmek için hikayelerini kaleme almaya karar veriyor.

    My Brilliant Friend’in senaryosunu Elena Ferrante, Francesco PiccoloLaura Paolucci ve Saverio Costanzo kaleme alıyor. Anakarakterlerin farklı dönemlerine Elisa Del GenioLudovica NastiMargherita Mazzucco ve Gaia Girace hayat verirken yönetmen koltuğunda Hungry Hearts’ın yönetmen ve senaristi Saverio Costanzo var

    My Brilliant Friend HBO ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top