Hesabım
    Aaron Paul’lu ‘Breaking Bad’ Filmi Netflix’te Yayınlanacak!

    AMC ve Netflix, Aaron Paul’lu ‘Breaking Bad’ filmini birlikte yayınlayacak

    Merakla beklenen "Breaking Bad" filmi Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

    2008-2013 yılları arasında AMC kanalında izleyiciyle buluşan "Breaking Bad" efsanesi, bu kez Netflix’te prömiyer yapacak ve ardından AMC ekranında yayınlanacak.

    Breaking Bad'in devam filmi, dizinin yaratıcısı Vince Gilligan tarafından hayata geçiriliyor. Gilligan filmin hem senarist hem de yönetmen koltuğunda görev yapıyor. Filmin konusu henüz açıklanmazken anakarakter Jesse Pinkman’in dizi finalinden sonra yaşadıklarını konu edineceği ve karaktere hayat veren  Aaron Paul’un rol alacağı konuşuluyor. Diğer başrol Bryan Cranston’ın filmde görünüp görünmeyeceği ise henüz kesinlik kazanmadı.

    Filmin kadrosunda Paul'a dizideki rol arkadaşları Jesse PlemonsCharles BakerMatt JonesRobert ForsterTess Harper, Krysten Ritter ve Kevin Rankin'in eşlik etmesi bekleniyor.

    2013'te ekrana veda eden "Breaking Bad" Altın Küre ve Emmy de dahil 100'den fazla ödüle layık görüldü. Dizinin başrollerinden Bryan Cranston bu süreçte tam dört Emmy ödülüne uzanırken Aaron Paul da üç kez bu ödüle ulaşmayı başarmıştı. Dizi konu olarak, kimya öğretmeni Walter White'ın akciğer kanseri olduğunu öğrenmesi üzerine ailesini maddi anlamda rahatlatmak için uyuşturucu işine girmesini işlemişti.

    Filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve vizyon tarihi henüz belli olmadı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top