Hesabım
    ‘You’nun 2. Sezon Kadrosuna Chris D’Elia Eklendi

    Komedyen ve aktör Chris D’Elia, ‘You’nun 2. sezonunda rol alacak

    Komedyen ve aktör Chris D’Elia, Netflix dizisi You’nun 2. sezon kadrosuna eklendi. 

    Chris D’Elia dizinin merakla beklenen 2. sezonunda tarz tasarımcı Handerson’a hayat verecek. D’Elia ile birlikte kadroya eklenen Marielle Scott ise havalı ve hırslı yayınevi çalışanı Lucy rolünde karşımıza çıkacak. D’Elia yakın dönemde “Undateable”, “The Good Doctor”, “Whitney” gibi yapımlarda rol alırken Scott’ı “Lady Bird”, “The Friend” ve “30 Miles from Nowhere”de izledik.

    “You”nun 2. sezonunda başrolleri Penn Badgley ve Victoria Pedretti paylaşırken kadroda ikiliye Robin Lord Taylor, Adwin Brown, James Scully ve Jenna Ortega eşlik ediyor.

    Sera Gamble ve Greg Berlanti’nin Caroline Kepnes imzalı romandan uyarladığı “You”, yeni sezonunda genç ve yetenekli şef Love Quinn’i takip edecek. “Hidden Bodies” romanından uyarlanan yeni sezonda, sosyal medyaya mesafeli biri olan Love Quinn’in yolu, Los Angeles’a seyahat eden Goldberg ile kesişecek.

    “You”nun 2. sezonu ilkinden farklı olarak Netflix tarafından hayata geçiriliyor. Yalnızca Netflix platformunda gösterime girmeye hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo ve Marcos Siega gibi isimler görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top