Hesabım
    Behzat Ç. Geri Dönüyor!

    Sevilen dizi Behzat Ç. ekranlara geri dönüyor.

    2010-2013 yılları arasında Star TV ekranlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi kazanan polisiye ve aksiyon dizisi "Behzat Ç." sevenleriyle tekrar bir araya gelmeye hazırlanıyor. Daha önce de geri dönüş sinyalleri veren dizinin yeni sezonundan ilk tanıtım videosu huzurlarımıza sunuldu. "Ankara'ya dönmeyeli ne kadar oldu?" sorusunu soran video fazla bir şey göstermese de hayranlar arasında heyecan yarattı.

    Emrah Serbes'in aynı isimli romanından televizyona uyarlanan "Behzat Ç."nin başrollerini Erdal Beşikçioğluİnanç KonukçuFatih Artman ve Berkan Şal paylaşmış; konuk oyuncu kadrosunda ise Güven KıraçZafer Algöz ve Nejat İşler gibi ünlü isimler boy göstermişti. Yayınlanan videoda da dizinin yıldızlarından birçoğunu görebiliyoruz. Yeni sezonun kaç bölüm süreceği veya ne zaman yayınlanacağı henüz belirsizliğini koruyor.

    Sevilen dizi 2011 yılında "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm" isimli bir sinema filmiyle beyaz perdeye de konuk olmuştu. 528.421 kişi tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza atan filmi, 2013 yılında "Behzat Ç. Ankara Yanıyor" takip etmişti. Devam filminin izleyici sayısı ise 404.100 olmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top