Hesabım
    Berkun Oya, Netflix İçin Dizi Çekecek!

    "Dünyada Karşılaşmış Gibi" dizi mi oluyor?

    Netflix, yeni bir Türk dizisi için hazırlıklara başladı. Anlaşma yapılan isim ise birçok önemli dizinin senaryosuna imza atan Berkun Oya oldu. Netflix'in yaptığı açıklamaya göre, henüz adı belli olmayan dizinin çekimlerine başlandı.

    Henüz adı belli olmayan, ancak Berkun Oya'nın son oyunu Dünyada Karşılaşmış Gibi ile benzer bir konuya ve ortak oyunculara sahip olması nedeniyle adının da o olabileceğini tahmin ettiğimiz Netflix dizisi, farklı statüler ve sosyo-ekonomik durumlardaki insanların yaşamlarının garip şekillerde, tesadüflerle kesişmesini odak noktası yapacak. Bu sırada da İstanbul'un renkli ve canlı atmosferini arkaplanına alacak. Dizinin odağı olan karakterler ya yeni bir yola çıkacak ya da geçmişleriyle hesaplaşmak zorunda kalacaklardır.

    Yeni Netflix dizisinin oyuncu kadrosunda Put Şeylere, Toz, İşe Yarar Bir Şey, Bulantı gibi önemli sinema deneyimleri edinen Öykü Karayel; Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok, Behzat Ç., Cingöz Recai, Kırık Kalpler Bankası, Ekşi Elmalar gibi yapımların başarılı oyuncusu Fatih Artman; Limonata, Tereddüt, Eksik gibi yapımlarda karşımıza çıkan yetenekli oyuncu Funda Eryiğit; son olarak Küçük Şeyler'de sergilediği performansla Altın Portakal'da En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olan Alican Yücesoy; Abluka, Pek Yakında, Üsküdar'a Giderken, Yumurta, Süt, Bal üçlemesinde rol alan Tülin Özen; Defne KayalarBige Önal ve Settar Tanrıöğen yer alıyor.

    Dizinin hem yönetmenliğini hem senaristliğini İntikam, Son, Masum gibi yapımların başarılı yönetmeni Berkun Oya üstleniyor. Yapımcılığını ise Krek Film aracılığıyla Ali Farkhonde ve Nisan Ceren Göçen üstleniyor. Dizinin konusunun yine Berkun Oya imzasını taşıyan Dünyayla Karşılaşmış Gibi isimli tiyatro oyunuyla benzerlikler taşıdığı görülüyor. Henüz açıklanmasa da, kadrosu da benzer olan dizinin oyundan uyarlanma ihtimali bulunuyor. Dizi, 2020 yılı içerisinde Netflix'teki izleyicileriyle tüm dünyada buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top