Hesabım
    Beren Saat'li Atiye'den Fragman Geldi!

    Merakla beklenen yerli Netflix dizisinden ilk uzun fragman yayında..

    Netflix'in yeni yerli orijinal dizisi Atiye bu ay içerisinde yayın hayatına başlıyor. Beren Saat'in başrolünde olduğu diziden ilk uzun fragman ise paylaşıldı. Türkiye ile beraber tüm dünyada da aynı anda yayınlanacak olan dizi, Şengül Boybaş'ın Dünyanın Uyanışı adlı romanından esinlenerek yazıldı.

    Atiye, genç ve güzel bir ressamdır. Ailesi ve sevgilisi Ozan'la mutlu bir hayatı olan Atiye, dünyanın en eski tapınaklarından olan Göbeklitepe'ye bir ziyaret gerçekleştirir. Atiye'nin bölgede yaptığı gezi sırdasında, Erhan adındaki bir arkeolog, Atiye ile Göbeklitepe arasında mistik bir bağlantı olduğuna dair bir sembol keşfeder. Bu olayın peşini bırakmayan ve irdelemeye başlayan Atiye, geçmişin izlerini de bulmaya çalışır ve kendisine bambaşka bir yol çizer. Atiye, geçmişi kovaladıkça ve yeni detaylara ulaştıkça, geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani olayları birbirinden ayırt edememeye başlar.

    Dizin yaratıcı ekibinin başında, Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Hakan: Muhafız gibi yapımlardan tanıdığımız Onur Güvenatam oturuyor. Yönetmenlikleri ise Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu da bir hayli iddialı. Hatırla Sevgili, Fatmagül'ün Suçu Ne, Aşk-ı Memnu gibi yapımların yıldızı Beren Saat, Atiye rolüyle karşımızda. Diğer oyuncular ise İstanbul Kırmızısı, Martıların Efendisi, FiUnutursam Fısılda ve Muhteşem Yüzyıl'da izlediğimiz Mehmet GünsürMetin AkdülgerMelisa ŞenolsunBaşak KöklükayaCivan Canova ve Tim Seyfi.

    Atiye, 27 Aralık 2019 tarihinde tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top