Hesabım
    Yüzüklerin Efendisi'nde Kadro Tamam, Çekimler Başlıyor!

    Bir efsane daga TV'ye geliyor..

    Uzun zamandır beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisi için resmi açıklama geldi ve çekimler için tarih belirlendi. Amazon, merakla beklenen fantastik dizinin şubat ayında çekimlerine başlayacağını duyurdu. Yüzüklerin Efendisi, tüm zamanların en çok kazandıran kitap ve film serilerine sahip. J.R.R. Tolkien'in yazdığı kitaplar, şimdiye kadar yazılmış en çok satan romanlardan biri ve 2003 yılında BBC tarafından İngiltere'nin en iyi romanı olarak adlandırılmıştır.

    2000'lerin başında, bu kez sinema dünyasına giren yapım, Peter Jackson yönetmenliğinde gerçekleşti ve kitapları kadar popüler oldu. Yüzük Kardeşliğiİki Kule ve Kralın Dönüşü'ne dayanan üçleme, gişede milyarlarca dolar hasılat yaparak hem eleştirel hem de ticari olarak başarılıydı. Ayrıca, düzinelerce ödül adaylığı aldı ve etkileyici bir şekilde 17 Akademi Ödülü kazandı. Üçlemenin son filmi olan Kralın Dönüşü, Oscar'larda En İyi Film Oscar'ını kazandı ve bir milyar doların üzerinde hasılat yaptı. 

    Şimdi, efsaneyi bir de TV'de yaşatma zamanı. Amazon Prime'da yayınlanacak olan ve şimdiye kadarki en yüksek bütçeye sahip olan dizi olması beklenen Yüzüklerin Efendisi, serinin öncesinde yaşanan olayları anlatacak. Filmler gibi, dizinin çekimleri de büyük ölçüde Yeni Zelanda'da gerçekleşecek. Resmi olarak açıklanan son kadro ise şöyle; Markella Kavenagh, Ema Horvath, Joseph MawleRobert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman.

    Dizi, showrunner ve baş yapımcılar J.D. Payne ve Patrick McKay tarafından yönetilecek. İlk sezon sekiz bölümden oluşacak. Şovun film üçlemesine bağlanıp bağlanmayacağı belirsiz. Filmin hayranları ve ekibi, dizi projesi konusunda öfkeliler. Ticari bir kaygıyla, kötü bir iş çıkabileceğini düşünüyorlar. Bir kesim de projenin yeni Game of Thrones olacağını ve büyük sükse yapacağını düşünüyor. Kimin haklı çıkacağını yakında öğreneceğiz. Dizi, şimdiden 5 sezon olarak planlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top