Hesabım
    Seth Rogen ve David F. Sandberg, ‘Fear Agent’ı Uyarlayacak!

    İkili, çizgi roman uyarlaması için bir araya geliyor..

    Seth Rogen'in devam eden birçok ilginç küçük ekran projesi var. AMC'de yaptığı diğer karanlık çizgi roman uyarlaması Preacher'ın ardından, Hulu'da Future Man ve Amazon'da The Boys ile uzun süredir yaratıcı ortak Evan Goldberg ile projeler üretmeye devam ediyor. Şimdi, Hollywood Reporter'ın haberine göre, Rogen ve Goldberg, Amazon'a F. Rick Remender'ın çizgi romanı Fear Agent'ın dizi versiyonunu uyarlamak için çalışmalara başladı.

    Seth Rogen ve David F. Sandberg projenin başında olacak ve Mattson TomlinMatt Tolmach gibi yaratıcı yeteneklerle birlikte çalışacaklar. Fear Agent, karizmatik, sağlam ve alkolik bir Teksaslı astronot olan Heathrow Huston hakkında alışılmışın dışında bir bilimkurgu dizisi. Remender’ın çizgi romanları karakteri mizah, dehşet ve pop-art maskaralıklarıyla dolu her türlü tuhaf maceraya sürüklüyor.

    Amazon, TV'ye uyarlanması zor görünen proje için ekibine çok güveniyor. İlk bölüm siparişi çoktan verildi. Dizi, Warner Bros aracılığıyla üretilecek. Sandberg, korku filmleri Lights Out ve Annabelle: Creation gibi işler yaptı. Bu filmlerin gücü Warner Bros.'u ona DC süper kahraman filmi Shazam!'ı teslim etmeye teşvik etti ve sonuç olarak mizah, aksiyon ve etkileyici bir hikayeyle birleşti. Bu projede ise Sandberg, Rogen'ın da yardımıyla yürütücü yapımcılık yapacak ve pilot bölümü yönetecek.

    Dizinin yazarı Mattson Tomlin, en son Matt Reeves ve Robert Pattinson'lı The Batman'de ortak yazarlık yaptı. Matt Tolmach ise son 10 yıldır Fear Agent'ı uyarlamak için yatırım yapıyor ve şu anda Morbius'ta post prodüksiyon aşamasında. Orijinal çizgi roman yazarı Remender ise, Sony Pictures Television ile yaptığı üç yıllık genel anlaşmasının bir parçası olarak yönetici yapımcı olarak yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top