Hesabım
    Billy Eichner, Matt Drudge Rolüyle ‘American Crime Story: Impeachment’e Katıldı!

    American Crime Story'de bu kez Bill Clinton'ın seks skandalı işlenecek..

    FX Networks

    İlk sezonunda O.J. Simpson davasını, ikinci sezonunda ise modacı Gianni Versace cinayetini işleyen ve şimdiden ikonlaşan American Crime Story, üçüncü sezonundan Amerika Birleşik Devletleri eski başkanı Bill Clinton ve karıştığı skandalları konu alacak.

    Billy Eichner, Başkan Bill Clinton'un 90'ların sonlarında Monica Lewinski'yi içeren seks skandalını işleyecek olan FX’in mini dizisi America Crime Story: Impeachment'ın oyuncu kadrosuna katıldı. Son çıkan haberlere göre, Eichner, ilk olarak Clinton / Lewinski haberlerini halka bildiren haber toplama sitesi The Drudge Report'un kurucusu Matt Drudge'ı canlandıracak. Site o zamandan beri büyük bir internet varlığı olarak yayın hayatını sürdürüyor.

    Komedyen, Bill Clinton rolünde Clive Owen (Knick), Monica Lewinski rolünde Beanie Feldstein (Booksmart), ABD devlet memuru Linda Tripp rolünde Sarah Paulson (Amerikan Korku Hikayesi) ve Clinton suçlayıcısı Paula Jones rolünde Annaleigh Ashford'ın bulunduğu efsane kadroya dahil oldu. Eichner, FX’in uzun süreli dizilerine çok yabancı değil. American Horror Story'nin yedinci ve sekizinci sezonlarında rol aldfı ve farklı karakterlere hayat verdi. Bir de Bob's Burger serisinde uzun süre seslendirme yaptı. 

    Jeffrey Toobin'in A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President kitabındaki gerçek hikayesine dayanan Impeachment, yapımcı ve ortak yapımcı Ryan Murphy, Netflix müzikali Prom'u bitirdikten sonra başlayacak ve iki ay içerisinde çekim sürecine geçilecek. Sarah Burgess mini diziyi yazıyor ve Murphy ile birlikte yürütücü yapımcı olarak çalışacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top