Hesabım
    "Rose Byrne", Apple'ın Spor Dramasında Başrolde!

    Hikaye, 1980'li yılların California'sında geçecek..

    Fab TV Youtube

    Variety, Apple TV Plus'ın Rose Byrne başrollerini paylaştığı dramatik bir seri siparişi vermeye hazırlandığını duyurdu. “Physical” adı verilen seri, 1980'lerin Güney Kaliforniya sahil topluluğunda geçiyor. Şiddete maruz kalan bir kadın, beklenmedik bir çıkış yolu olarak aerobik dünyasını keşfeder ve hayatla olan mücadelesini bu şekilde sürdürür. 

    Annie Weisman, dizinin yazar, yönetici yapımcı ve showrunnerı olarak görev yapacak. Alex Cunningham ayrıca Marty Adelstein ve Tomorrow Stüdyoları'ndan Becky Clements ile birlikte yapımcılık görevini üstlenecek ve dizi Apple TV+ için üretilecek. Weisman, son olarak FX için Almost Family dizisini hayata geçirmişti.

    Byrne, son birkaç yıldır daha çok filmlerde çalıştı. Bu filmlerden bazıları; “Bridesmaids”, “Spy”, “Instant Family”, “Neighbor” ve önümüzdeki dönem yayınlanacak devam filmi olan isimsiz  X-Men projesi. Daha önce, iki kez Altın Küre, iki kez de Emmy'ye aday gösterildiği FX serisi “Damages”da yer aldı.

    Apple TV Plus resmi olarak geçtiğimiz yılın kasım ayında yayın hayatına başladı. Platformun sükse yapan ilk yapımları, ilk sezonunda ödüller kazanan “The Morning Show”, “Little America” ve “For All Mankind” oldu. “Mythic Quest: Raven’s Banquet”, Defending Jacob” ve “Amazing Stories” ise izleyiciyle buluşacak diğer orijinal yapımlar olarak göze çarpıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top