Hesabım
    Family Guy'ın Yazarı Wellesley Wild, Warner Bros. Animation'la Genel Anlaşma İmzaladı

    Wild, yaratıcılığını artık Warner Bros. için kullanacak..

    Family Guy”da yazar ve yapımcı olarak görev alan Wellesley Wild, Warner Bros. Animation ile uzun soluklu özel bir anlaşma imzaladı. Anlaşmaya göre Wild, Warner Bros.'un animasyon departmanının hizmet verdiği tüm platformlarda yetişkin, çocuk ve aile izleyicileri için yeni animasyon projeleri geliştirecek, yazacak ve üretecek.

    Anlaşma, Warner Bros.Animation’ın ilk genel yapım anlaşmasını işaret ediyor ve Wild’ın eski patronu olan, “Family Guy”ın yaratıcısı Seth MacFarlane'nin NBC Universal ile kendi genel anlaşmasını kurmasından hemen sonra gerçekleşmiş oluyor. Wild’ın anlaşması öncelikle animasyona odaklanacak olsa da, Warner Bros. TV grubundaki diğer senaryo bölümlerini de kapsıyor ve şirketin farklı kolları için canlı aksiyon projeleri geliştirme olasılığını açık bırakıyor.

    Warner Bros. Animasyon başkanı Sam, “Family Guy” üzerindeki etkileyici çalışmasından kayda değer diğer işlerine kadar, Wellesley kaliteli animasyon üretmeyi ve izleyicileri eğlendirmeyi biliyor. Şu anda 'Animaniacs' üzerinde yaptığı inanılmaz çalışma, stüdyoya getirdiği çok yönlü hikaye anlatımına sadece bir örnek. Programlama odağımızı yetişkin animasyonu da dahil olmak üzere daha fazla alana genişletmeye devam ettiğimiz için bu çok değerli olacak.” açıklamasında bulundu.

    Wild, şu anda Hulu'ya gelecek olan Warner Bros. Animation ve Amblin Television yapımı “Animaniacs” canlandırma dizisinde showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Film tarafında Wild, MacFarlane ile “Ted”, “Ted 2” ve “A Million Ways to Die in the West” adlı bir dizi fotoğrafta işbirliği yaptı. Ayrıca MacFarlane'in yanında ortak yapımcı olarak da görev yaptı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top