Hesabım
    Kevin Hart ve Malcolm D. Lee'den Komedi Dizisi Geliyor!

    Yeni projede, Broad City'nin senaryo ekibi de yer alacak.

    Son dönemin en başarılı ve hakkında en çok konuşulan komedyenlerinden Kevin Hart ve üretken yönetmen Malcolm D. Lee, başarılı komedi dizisi Broad City'nin yazarları Lucia Aniello ve Paul W. Downs'u da yanlarına alarak evrensel bir komedi projesi hazırlıyor.

    Henüz isimsiz bir proje olarak var olan dizinin başrolünü Hart üstlenecek ve daha önce Night School'da birlikte çalıştığı Malcolm D. Lee diziyi yönetilecek. Longtime Lee ve Hart işbirlikçisi Will Packer dizinin prodüksiyonundan sorumlu olacak. Hart oyunculuğunun yanı sıra, Packer ve James Lopez'le birlikte Hartbeat Productions adı altında yapımcılığı üstlenecek. 

    Scarlett Johansson'un başrolünü oynadığı yakın tarihli komedi Rough Night'ın da arkasındaki isimler olan Aniello ve Downs senaryoyu yazacak. Universal’in prodüksiyonundan Erik Baiers ve yaratıcı yönetici Christine Sun projesiyi denetleyecek. Warner Bros'ta yönetmenlik görevin üstlenen Lee, yaklaşan Space Jam yeniden çevriminin de yönetmen koltuğunda oturuyor.

    Hart, son olarak Sony'nin Jumanji devamında karşımıza çıkmıştı ve yakın zamanda Fatherhood adlı filmle yine salonları ziyaret edecek. Jason Statham'lı aksiyon filmi The Man from Toronto ve komedi My Own Worst Enemy'le ilgili çalışmaları ise devam ediyor. Tabii bir yandan da komedyenlik kariyeri devam eden Hart, ara vermeden stand-up gösterilerini sergilemeyi de sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top