Hesabım
    Diego Luna, Karantinada 'Chernobyl'ı İzlemenin Büyük Bir Hata Olduğunu Söyledi

    Mexico City'deki evinde karantinada bulunan Luna'dan itiraf..

    Lucasfilm / Disney

    HBO’nun, Sovyet Ukrayna’daki 1986 nükleer felaketiyle ilgili çektiği 2019 yapımı mini dizi “Chernobyl”, çok beğenilmiş ve ödülleri toplamayı başarmıştı. Burada tam bir pandemi kuralları olmasa da boşaltılan şehirler, felaket teorileri ve yıllara dayanan etkiler görülmüştü. Bu diziyi izlemek, belki de bu dönemde yapılması gereken en mantıklı şeylerden biri olmayabilir. En azından Diego Luna böyle düşünüyor.

    Aktör Diego Luna, IndieWire'dan Eric Kohn ile yakın zamanda bir Instagram canlı sohbetinde bulundu. Netflix'in popüler “Narcos” serisi, “Star Wars” destanı ve “Y Tu Mamá También" gibi kült filmlere kadar birçok projede yer alan Luna, bu filmlerdeki performanslarının övgüyle karşılandığını öğrendiğini söyledi. Bir sonraki projesi Adsız Star Wars/ Cassian Andor Serisi olan Luna, “Eve gitmenin zamanı geldiğini söylemeden bir gün önce Londra'da olduğumu hatırlıyorum, 'Chernobyl'ı izlemeye çalıştım ve çok büyük bir hataydı. Dehşet verici! Bu gösteride temsil edilen pek çok hükümetin COVID-19'a karşı olan tepkisini görür gibi oldum. Yetkililerin hiçbir şey olmadığını söylediği ve her şeyin kontrol altında olduğu günlerin başlangıcı gibiydi. Yaşadıklarımıza çok benziyordu.” dedi.

    Luna, Pripyat'taki Chernobyl Nükleer Santrali'nde reaktör patladığında ve yetkililerin her şeyin yolunda olduğu konusunda ısrar ettiği  ilk bölümünün açılış sahnelerine atıfta bulunuyor. Ayrıca, karantinada günlerinde Jemaine Clement ve Bret McKenzie komedi ikilisinden “Flight of the Conchords" adlı başka bir HBO serisini izlemekten zevk aldığını da ekledi. Yaklaşan “Star Wars” şovuna gelince, Luna, “Gerçekten bunun hakkında konuşamam. Tek söyleyebileceğim şey, bunun güzel bir meydan okuma olduğu ve bir şovu tasarlamanın harika bir yolu bulunduğu. Esas soru şu; Sonunu zaten biliyorsak nasıl olacak? Her şey hikayeyi nasıl anlattığınız ve kaç farklı katman bulabileceğinizle ilgili." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top