Hesabım
    "God Friended Me", İkinci Sezonla Birlikte Ekranlara Veda Ediyor

    CBS, komedi dizisine yeni sezon onayı vermedi

    Platform tarafından geçtiğimiz gün yapılan açıklamaya göre, “God Friended Me”, CBS'de geçirdiği iki sezondan sonra yayın hayatına veda edecek. CBS ve Warner Bros. Television'dan yapılan ortak bir açıklamada; “God Friended Me'nin son iki sezonda anlattığı eşsiz konsept ve canlandırıcı hikayelerden son derece gurur duyuyoruz. İnanç, yaşam ve mutluluk hakkında düşünceli diyalogları bir arada bize sunan ve her bölümün sonunda izleyicileri iyi hissettiren bir şov için parlak oyunculara, yazarlara, yapım ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Şovun arkasındaki yaratıcı ekibin aklında son bir “dostça tavsiye” var ve umarız bu sonuç, Miles'ın arayışına tatmin edici bir sonuç getirir." sözlerine yer verildi.

    Seri sonu olarak tasarlanan iki saatlik ikinci sezon finali 26 Nisan Pazar günü yayınlanacak. Brandon Micheal Hall liderliğindeki “God Friended Me”, “Tanrı”dan sosyal medyada bir arkadaşlık talebi aldığında ve farkında olmadan çevredeki başkalarının yaşamlarında ve kaderlerinde bir değişim aracı haline geldiğinde hayatı altüst olan açık sözlü bir ateiste odaklandı. Başarılı dizinin oyuncu kadrosunda Hall'ın yanı sıra Violett Beane, Suraj SharmaJavicia Leslie ve Joe Morton da yer aldı. Dizinin yaratıcı ekibi Steven Lilien ve Bryan Wynbrandt'tan oluşuyor. Lilien, Wynbrandt, Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Marcos Siega, Warner Bros. Television dizisinde baş yapımcı olarak görev aldılar. 

    God Friended Me, CBS'teki macerasına 30 Eylül 2018 yılında başlamıştı. Dizinin son bölümü, 2 saatlik özel süresiyle 26 Nisan 2020 tarihinde yayınlanacak ve toplam 42 bölümle yayın hayatına veda edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top