Hesabım
    HBO, ‘Hellraiser’ın TV Versiyonu Üzerinde Çalışıyor

    Kült korku filmi, yeniden çevrimle TV'ye geliyor..

    HBO cehennemi yükseltmek için devrede! Platform şu anda “Hellraiser” film serisine dayanan bir dizi geliştiriyor ve bunu Clive Barker’ın “Hellbound Heart” adlı romanından yola çıkarak yapıyor. Projenin bilgisine sahip kaynaklara göre, muhtemel dizi “Hellraiser”ın yeniden başlatılması değil, mitolojisinin “üst seviye bir devamı ve genişlemesi” olacak.

    Projenin senaristleri Mark Verheiden ve Michael Dougherty olurken, daha önce “Halloween” filmi çeken ve HBO ile uzun süredir devam eden ilişkisi “Eastbound & Down”, “Vice Principals”” ve “The Righteous Gemstones”a bağlı olan David Gordon Green, doğrudan birkaç bölüm yönetecek. Bu yeni proje, neredeyse bir yıl önce Spyglass Media Group'ta ilan edilen “Dark Knight” yazarı David S. Goyer'in büyük ekran “Hellraiser” projesiyle bağlantılı değil. Eğer şanslıysak iki ayrı Hellraiser izleyebiliriz.

    “Hellraiser” film serisi 10 film ve otuz beş yıldır devam ediyor. Hellraiser karakteri sinema tarihinin en popüler ve en korkunç kötülerinden biri olarak kabul ediliyor. Filmlere ek olarak, “Hellraiser” markasıyla yeni bir antoloji, çizgi roman, grafik roman ve hatta Cadılar Bayramı kostümleri bile var. İlk film 1987'de gösterime girdi ve Barker tarafından yönetildi. Doug Bradley, kapıyı alternatif bir boyuta açan ve vücudunu parçalara ayıran Frank'in (Sean Chapman) dirilişine odaklanan filmde Pinhead'i canlandırdı.

    Verheiden ve Dougherty, korku türünde oldukça deneyimli. “Ash vs. Evil Dead”, “Battlestar Galactica”, “Godzilla:King of the Monsters” ve Trick 'r Treat ”gibi kredilerle bol deneyime sahip olan ikili, Gordon Green, Danny McBrideJody Hill ve Rough House Pictures adına yer alan Brandon James'le birlikte franchise'ın en son üyeleri olarak projeye katıldılar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top