Hesabım
    İddialı Drama "The Right Stuff"tan Son Detaylar

    Diziden kamera arkası görüntüler paylaşıldı

    The Right Stuff için yeni bir plan yapıldı. Tom Wolfe’nun en çok satan kurgusal olmayan eserinden uyarlanan uzay temal yapım, sekiz bölümden oluşacak. Proje, daha önce Nat Geo için ortak proje olarak geliştirildikten sonra, yeni bir planla, bu sonbaharda Disney Plus hizmetinde yayınlanmasına karar verildi.

    Hikayenin merkezindeki iki karakterden biri, Suits'in yıldızı Patrick J. Adams tarafından canlandırılan saygısız bir test pilotu ve kararlı aile adamı olan Binbaşı John Glenn, diğeri ise Limitless dizisinden tanıdığımız Jake McDorman tarafından canlandırılan, donanma tarihinin en iyi test pilotlarından biri olan Teğmen Alan Shepard.

    NASA'nın, Rusya'nın Soğuk Savaş dönemindeki uzay yarışı hakimiyetini bozmak için geliştirdiği Project Mercury'nin arkasındaki ekibin geri kalanında ise şu karakterler ve oyuncular bulunuyor; Merkür Yedilisi'nin en küçük üyesini Once Upon a Time oyuncusu Colin O’Donoghue, pilot Wally Schirra'yı Mad Men‘den tanıdığımız Aaron Staton, diğer üyelerden Scott Carpenter'ı One Tree Hill'le yıldızı parlayan James Lafferty, mühendis pilot Deke Slayton'ı son olarak Escape at Dannemora’da izlediğimiz Micah Stock ve test pilotu Gus Grissom'ı Underground‘un başrol oyuncularından Michael Trotter canlandıracak.

    Dizinin prömiyer tarihi netlik kazanmadı. Nat Geo ve Disney Plus ortak yapımı The Right Stuff'ın kamera arkası görüntüleri ise paylaşıldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top