Hesabım
    ‘Star Wars’ Animasyon Serisi ‘The Bad Batch’ İçin Çalışmalar Başladı!

    Star Wars evreni, Disney Plus'ta genişlemeye devam ediyor.

    Yeni bir animasyonlu “Star Wars” dizisi imparatorluğun küçük ekrandaki atılımını genişletmek için geliyor. Disney Plus, popüler “Clone Wars” serisinin bir parçası olan “Star Wars: The Bad Batch” için sezonluk bir dizi sipariş verdi. Disney Plus'ta 2021'de piyasaya sürülecek olan bu yeni şov, Lucasfilm'den geliyor ve hızla değişen bir galakside yollarını arayan Bad Batch'in elit ve deneysel klonlarını takip ediyor.

    Koln Savaşları'nın hemen ardından. Klon Ordusu'ndaki kardeşlerinden genetik olarak farklılaşan eşsiz bir klon ekibi olan Bad Batch üyeleri, onları olağanüstü etkili askerler ve müthiş bir ekip haline getiren benzersiz bir özelliğe sahiptir. Klon Savaşı sonrası dönemde, ayakta kalmak ve yeni bir amaç bulmak için mücadele ederken paralı askerlik görevlerini de üstlenecekler.

    Gösterinin haberi, “Clone Wars”un alkışlanan yedi sezonluk yarışını tamamlamasından sadece üç ay sonra gelmiş oldu. “Clone Wars" ve “The Mandalorian”ın arkasındaki yeteneklerden biri olan Dave Filoni, Athena Portillo, Brad Rau ve Jennifer Corbett ile birlikte “Bad Batch”in yapımcılarından biri olacak. Carrie Beck ortak yapımcı ve Josh Rimes yürütücü yapımcı olarak görev yapacak. Brad Rau, baş yazar olarak, Corbett ise genel koordinatör olarak da görev yapacak. Disney'deki kıdemli başkan yardımcısı Agnes Chu, “Yeni ve mevcut hayranlarla 'Star Wars: Clone Wars'un son bölümünü Disney + 'ta onurlandırdık ve bu dönüm noktası sonrası seriye gelen global yanıttan çok memnunuz. Clone Wars finale varmış olsa da, Lucasfilm Animation'daki çığır açan hikaye anlatıcıları ve sanatçılarla ortaklığımız daha yeni başlıyor. Dave Filoni’nin vizyonunu, Bad Batch’ın bir sonraki maceralarıyla hayata geçirmekten dolayı heyecan duyuyoruz.” dedi.

    “Bad Batch” en yeni “Star Wars” serisi olarak Disney Plus'ta ekranlara gelecek. Şimdiye kadar, platform üzerinde sadece “The Mandalorian” ve “Clone Wars” yer aldı ama gelecek planlar arasında Disney Plus'ın Ewan McGregor'un ikonik rolünü tekrarladığı bir Obi-Wan Kenobi serisi ve Diego Luna'nın oynadığı bir Cassian Andor şovu var. .

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top