Hesabım
    Leonardo DiCaprio'nun Şirketinden Huxley Uyarlaması Geliyor

    Huxley'nin son kitabı Island, TV'ye uyarlanıyor.

    Leonardo DiCaprio’nun Appian Way ve Good In Films şirketleri, Aldous Huxley’nin “Island” adlı romanına dayanan ütopik bir dizi geliştiriyor. Huxley’nin 1962'de yayınlanan son kitabı, Hint Okyanusu'ndaki kurgusal ütopik Pala adasındaki gazeteciyi izliyor. Pala, doğal kaynaklarından istifade etmekle görevli, bağımsız olarak gelişmiş bir toplumu ortaya çıkarır. İnsanları, kültürlerini, geleneklerini, psychedelic maceralarını ve alternatif sosyal yapılarını da kucaklar. Bu deneyimler, görevinin seyrini de değiştirir.

    Huxley, en ünlü eseri olan 1932 distopik romanı “Cesur Yeni Dünya”nın ütopik karşılığı olarak “Ada”yı yazdı. “Ada”, özgürlük konularını ve insan potansiyelinin gücünü araştırıyor. Huxley, 1963'te kanserden öldü. Davisson ve DiCaprio, George DiCaprio ve Roee Sharon'la birlikte Appian Way için prodüksiyon yapacak. Andrew Alter ve Jason Whitmore, IGC Films için prodüksiyon yapacak.

    Appian Way, 2004 yılında kurulan bir prodüksiyon şirketi ve “Aviator”, “Shutter Island”, “The Ides of March”, “Runner Runner”, “The Wolf of Wall Street”, “The Revenant”, “Robin Hood” ve “Richard Jewell” gibi bir düzineden fazla uzun metrajlı filmde ortaklık yaptı.

    Appian Way, Netflix'le “Virunga”, “Cowspiracy: The Sustainability Secret”, “The Ivory Game”, “How to Change the World” ve “Catching the Sun” belgesellerinde, “Sea of Shadows”ta ise National Geographic'le çalıştı. Şirketin televizyon kredileri arasında “Greenberg”, Tarihi yapım “Grant” mini dizileri ve Disney Plus için yakında çıkacak olan “The Right Stuff” yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top