Hesabım
    ‘South Side’ ve ‘The Other Two’, Comedy Central'dan HBO Max'e Transfer Oldu

    Diziler, ikinci sezonlarından itibaren HBO Max'te yer alacak

    İki Comedy Central dizisi, "South Side" ve "The Other Two" streaming platformuna geçiyor. HBO Max, perşembe günü, ikinci sezonlarının öncesinde artık Max Originals olacak iki seriyi satın aldığını duyurdu. İki seri daha önce ViacomCBS kablo ağı için satın alınmıştı. “The Other Two” ve “South Side”ın ilk sezonları 2021'de platforma iniş yapacak ve ardından yeni sezonlar gelecek. Her iki dizi de Comedy Central Productions tarafından yapılmaya devam edecek. Ek olarak, HBO Max, Comedy Central'da yayınlanmaya devam edecek olan "Awkwafina Is Nora From Queens"in de yayın haklarını aldı.

    WarnerMedia İçerik Alımlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Quigley, "Bu çığır açan komedi programları kültürel mihenk taşlarıdır ve HBO Max'e getirecekleri çeşitli komik sesler bizi heyecanlandırıyor. İzleyicilerimizin tekrar tekrar izlemek isteyeceğini biliyoruz. Öncelikle hayranları stratejik olarak düşünüyoruz ve bu olağanüstü dizileri portföyümüze eklemek, bu çarpıcı komedileri HBO Max'teki yeni izleyicilerle tanıştırmamızı da sağlayacak" dedi.

    South Side", ortak yaratıcılar, yönetici yapımcılar ve aynı zamanda dizinin yıldızları Bashir Salahuddin ve Diallo Riddle'dan geliyor. Dizinin hikayesinde, Chicago'nun Englewood mahallesindeki bir ikinci el dükkanında çalışan ve devlet üniversitesinden yeni mezun olmuş iki arkadaşın hikayesi anlatılıyor. İlk sezon, geçen yaz 10 bölüm halinde yayınlandı. Yeni sezon için çalışmalar, 2021 yılında başlayacak.

    "The Other Two", eski "SNL" yazarları Chris Kelly ve Sarah Schneider'den geliyor. Başrollerde yer alan Drew Tarver ve Heléne Yorke iki kardeşi canlandırıyor. 13 yaşındaki erkek kardeşleri hakkındaki duygularıyla mücadele ederlerken, ani gelişen olaylar sonucu hayatları değişiyor ve birer internet fenomenine dönüşüyorlar. 14 bölümlük ilk sezon 2019 yazında yayınlanmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top