Hesabım
    İddialı Drama "The Right Stuff" Prömiyer Tarihini Aldı!

    Nat Geo ve Disney ortak yapımı dizinin yayın tarihi belli oldu

    Nat Geo ve Disney Plus'ın ortaklaşa ürettiği yeni orijinal dizi “The Right Stuff”ın 9 Ekim'de iki bölümlük bir galayla yayınlanacağını duyurdu. Tom Wolfe'un aynı adlı kitabından uyarlanan sekiz bölümlük sezonun hikayesi Amerika'nın ABD Uzay Programı'nın başlangıcındaki ilk astronotları ve sonraki şöhretlerini anlatıyor.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Patrick J. Adams, Jake McDorman, Colin O'Donoghue, Aaron Staton, James Lafferty, Micah Stock, Michael Trotter, Nora Zehetner, Shannon Lucio ve Eloise Mumford yer alıyor. "The Right Stuff", National Geographic için Leonardo DiCaprio’nun Appian Way şirketi ve Warner Bros. Television tarafından üretildi. 

    NASA'nın, Rusya'nın Soğuk Savaş döneminde arayı açtığı uzay gücünü bozmak ve arayı kapatmak için geliştirdiği Project Mercury'nin arkasındaki ekibin hikayesi anlatılacak. Oyuncu kadrosunun canlandıracağı roller ise şöyle; Merkür Yedilisi'nin en küçük üyesini Once Upon a Time oyuncusu Colin O’Donoghue, pilot Wally Schirra'yı Mad Men‘den tanıdığımız Aaron Staton, diğer üyelerden Scott Carpenter'ı One Tree Hill'le yıldızı parlayan James Lafferty, mühendis pilot Deke Slayton'ı son olarak Escape at Dannemora’da izlediğimiz Micah Stock ve test pilotu Gus Grissom'ı Underground‘un başrol oyuncularından Michael Trotter canlandıracak.

    Bir fragmanı paylaşılan The Right Stuff, 9 Ekim 2020 tarihinde Disney Plus'ta prömiyer yapacak ve gala gecesi iki bölüm birden yayınlanacak. Daha sonra ise haftalık tek bölüm olarak yayın hayatına devam edecek. Aynı hikaye, 1983 yılında Philip Kaufman tarafından da uyarlanmış ve başrollerde Sam Shepard, Ed Harris, Scott Glenn gibi isimler yer almıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top